Share |

Členové legendárních Colosseum v květnu v Praze

foto: pořadatel akce

Tři členové legendární jazz-rockové kapely Colosseum vydávají nové album a vyrážejí na turné. JCM feat. Jon Hiseman, Clem Clempson & Mark Clarke plánují pražskou zastávku 23. května v Lucerna Music Baru.
 
Před časem, když definitivně ukončila existenci jedna z nejlepších živých kapel rockové historie Colosseum, vzbudilo malou senzaci oznámení, že tři původní členové Colossea spojili své síly a chystají se pokračovat pod názvem JCM.
 
Jon Hiseman, rytmický hurikán, pověstný svými bubenickými sóly, basový velikán Mark Clarke, který kromě citlivých basových linek mnohokrát prokázal také pěvecký talent ve všech svých projektech od Uriah Heep až po Rainbow, a Clem Clempson, jehož nápaditou hru ocenily při spolupráci mnohé mezinárodní hvězdy (B.B. King, Bob Dylan, Roger Chapman, Jack Bruce).
 
Tito tři výjimeční hudebníci společně vzdají poctu svým idolům, přátelům a kolegům, kteří je během jejich dlouhých kariér ovlivnili a inspirovali. JCM natočili album „Heroes“ a na jaře 2018 se vydávají na stejnojmenné turné.
Bude se jednat o virtuózní a léty prověřenou směsici blues, jazzu a rocku. Na koncertech předvedou ojedinělou dobrodružnou jízdu pro hudební posluchače, kteří od koncertu očekávají více než jen opakování známých riffů z nahrávek. O tom se budou moci všichni přesvědčit osobně a to 23. května, kdy trio JCM zahraje v pražském Lucerna Music Baru.
 
Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a Goout.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.