Share |

Chystá se festival Soundfeer

vizuál k festivalu Soundfeer

Festival Soundfeer protentokrát opustí foglarovské údolí a pokusí se přenést svou atmosféru do vinohradského klubu HooDoo. Na dvou stagích se budou beaty lámat i rovnat. Ty narovnané zastoupí DAVE The Drummer (UK) a DJ Ant (UK) z legendárního labelu Stay Up Forever. Zlomené matador Elite Force (UK) a východní přísliby Mesmer (RO) a Line Of Sight (BG). K nim se v obou oborách přidá pestrá směs tuzemského odchovu. Nebudou chybět tematické dekorace i speciální drink „pomsta lesa“ za lidovku. A když vydržíte do rána, určitě spatříte i nějakou tu zvěř. Lesu zdar.

D.A.V.E. The Drummer (UK / Stay Up Forever, Hydraulix)
D.A.V.E. The Drummer je představitelem britského acid soundu. Jako člen známé party The Stay Up Forever Collective se stal významnou osobností, která se podílí na vývoji novodobého techna. Dave, vlastním jménem Henry Cullen, rozhodně není žádným nováčkem – hraní se věnuje už více než deset let a vystupuje po celém světě. Je také aktivním producentem. Společně s Liberator DJs vytvořil více než 200 tracků, sám také založil několik labelů.

http://davethedrummer.co.uk 

http://soundcloud.com/dave-the-drummer

DJ Ant (UK / Stay Up Forever, Powertools)
Veterán londýnské techno scény DJ Ant začínal s nejznámějšími soundsystémy počátku 90. let. Jako producent spolupracuje s mnoha labely, ale jeho jméno je spjaté zejména s vlastní značkou Powertools a legendárním labelem Stay Up Forever. Momentálně spolupracuje především se svým dlouholetým parťákem DDR a ve společném studiu právě pracuje na novém albu, které by mělo vyjít letos.

http://www.djant.net

http://soundcloud.com/djant-stayupforever

Elite Force (UK / U&A Recordings)
Simonovy první DJské sety na začátku devadesátek se skládaly z eklektické kolekce kytarovek. Jakmile se spustila vlna acid house, odstartoval na jihovýchodu Anglie nekonečné noci plné repetitivních beatů a vyndaných zvuků. Poté se zaměřil na vlastní produkci a v roce 1996 založil projekt Elite Force. Ale to je historie, dnes jeho mixování patří k tomu lepšímu. Hutné basy, rovné beaty, co se každou chvíli lámou, a nad vším se objevují střípky známých tracků, které si Elite Force reedituje. Vyrobil si pro tyhle předělávky vlastní škatulku re-vamp.

http://www.eliteforcemusic.com/

http://soundcloud.com/elite-force

Mesmer (RO / Scarcity rec.)
Rumunský producent Mesmer je pro širší publikum relativně nové jméno. Ovšem na breakové scéně v Rumunsku se pohybuje už od roku 1996, a v roce 1998 dokonce získal první cenu v místní soutěži New Talent Festival (sekce Electronic Music Division) a začal jezdit na většinu festivalů v zemi. V roce 2006 vydal svůj první singl a o dva roky později debutové album Furious Fish. Dnes šéfuje labelu Scarcity Records, který vyhrál Breakspoll Best New Label 2011, a jako DJ jezdí hrát po celé Evropě.

http://soundcloud.com/mesmer

http://www.scarcityrecords.com/

Line Of Sight (BG / Scarcity rec.)
S hraním začal v roce 2004 a brzy byl v Bulharsku DJ na většině breakových akcích. O čtyři roky později se rozhodl hudbu i skládat. Jeho tracky od té doby vyšly na nespočtu breakových labelů. Produkci dělí mezi zasněnější progresivní tracky a vyloženě taneční zlomeniny.

http://lineofsightmusic.com

http://soundcloud.com/lineofsight

http://www.youtube.com/user/lineofsightmusic

Acid Stage
D.A.V.E. The Drummer (UK / Stay Up Forever, Hydraulix)
DJ Ant (UK / Stay Up Forever, Powertools)
Alert (Cirkus Alien)
Marek (Technical Support)
SgF (Kinetix)
Yanizz (Cirkus Alien)

Break Stage
Elite Force (UK / U&A Recordings)
Mesmer (RO / Scarcity rec.)
Line of Sight (BG / Scarcity rec.)
Adelight (breakbeat.cz)
Caramba (breakbeat.cz, Silent Noise)
KapSak (breakbeat.cz)
Revize (Natural Born Shampoos)
Saboteur (Dyzlegtic Division)
 
Soundfeer Winter Edition 

24.2.2012 21:00
Hoodoo club, Korunní 106, Praha 10 - Vinohrady
Tram. zastávka Orionka/Perunova
Entry 150CZK


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.