Share |

Chystá se další PONTON

Počasí je neúprosná proměnlivá, takže po letošním povedeném startu s Tranzistor crew přišla ťavka v podobě deštivého úterního odpoledne, podvečera i večera a nezbylo nic jiného, než druhý ponton s lákavým line-upem zrušit. Naštěstí je tu hned další kompenzace v podobě třetího pontonu s dvěma vystupujícími: 

ESAZLESA

Paradox je, že v den, kdy jsme museli zrušit Povodí Ohře (což nás opravdu mrzí a doufáme, že je na nějaký další koncert dostaneme znovu) hráli Esazlesa v Praze na vernisáži výstavy Lukáše Musila aka Musy v nedalekém Mánesu. Pod střechou. Skoro na vodě. Nutno podotknout, že část Esazlesa tvoří i Povodí Ohře. Esazlesa jsou z Chebu, fungují už cca osm let a za tu dobu si vysloužili slušnou reputaci. Jejich debutové album Společnost psů se dá považovat za jejich interní statement současnosti v tom smyslu, že má ucelenou formu, lehce se odklání od dříve dominantního emo hardcore a i když na něm najdete signifikantního patosu až až, přesto smrdí tolik ceněnou nadsázkou a odstupem. Netřeba pochybovat o tom, že naživo to bude smršť a jízda. 

esazlesa.bandcamp.com
https://www.youtube.com/watch?v=pe_aJRRuwUk

GHETTOBLASTER

Konstruktér hlukových stěn. Ghettoblaster na sebe upozornil splitem s V0nt u Stoned To Death. Jeho frustrací nafutrovaná elektronika je tvrdá, neurotická a nesmlouvavá. Kašle na mantinely, nerespektuje žánry, ani postupy. Je to D.I.Y. punk a hardcore bez kytar a bicích, invenční EBM model 2017 bez nutné znalosti EBM historie. Ghettoblaster je vedle Násilníka jeden z mála těch, jejichž rap jde s dobou, netýká se ho stigma zastydlosti a ztuhlosti české hip hopové scény a přitom bolí svojí autenticitou a glosováním depresivního společenského status quo. V kombinaci s Esama by to mohl být slušný večer, který budete rozdýchávat ještě pár dní poté. 

https://stoned-to-death.bandcamp.com/album/ghettoblaster-v0nt

PS: Abysme trochu odlehčili tu tíhu celého kolabujícího světa, Beat nám udělala pohádkově naivní vizuál, kde jsou stromy, les, esa, zvířata, houby... i ten ghettoblaster :) Díky! 

HEADLINER 3rd PONTON
20. června 2017 od 19:00 do 22:00
Střelecký ostrov pod Mostem Legií, Praha 1
VSTUP ZDARMA 
www.headliner.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.