Share |

Charismatický one-man-band Marka Sultana vystoupí v Praze

foto: pořadatel akce

V rámci evropského turné vystoupí kanadský hudebník Mark Sultan se svou explozivní sólovou show 15. listopadu 2013 v pražském klubu Pilot. Sultan se na garážové rockové scéně pohybuje přes dvacet let a hrál ve formacích jako The King Khan & BBQ Show, The Almighty Defenders (Sultan, Khan, Black Lips), BBQ, The Ding-Dongs (Sultan, Bloodshot Bill), The Spaceshits, Les Sexareenos a dalších.

K vydání na vinylu se právě připravují dvě Sultanova alba  „Whatever I Want“ a „Whenever I Want“. Následovat bude CD „Whatever/Whenever“, které bude obsahovat čtrnáct písní, tedy sedm z každého alba. Opět se nesou v duchu Sultanových oblíbených zdrojů inspirace: raný rock'n'roll, psychedelie, avantgarda, free jazz, doo wop, rané r&b, garážový punk, punk rock a další – řádně promíchané a okořeněné jeho typickými neuvěřitelnými vokály. Na albech se podílela řada Sultanových spolupracovníků, mimo jiné Choyce (Red Mass), Jared (Black Lips), Cole (Black Lips), Erin (Spits) nebo Danny (The Gories).
 
Defenders. He often shirks recognition and credit but make no mistake, he is THE VOICE. http://marksultan.comhttps://www.facebook.com/marksultanbbq****SUPPORT**** Koncert se koná 15.11.2013 od 20 hodin v klubu PILOT, Donská 19, Praha 10 (www.pilotklub.cz).
Vstupné: 250 Kč. Jako předkapela vystoupí pražští Starshaped.
 
MARK SULTAN aka BBQ (CAN)
http://marksultan.com/
https://www.facebook.com/marksultanbbq
 
STARSHAPED (CZ)
Starshaped, slušní hoši ze Švábek. Malý zločin na hudbě, velký dar pro vaší dceru. Jeden zpívá, ten druhý zpravidla taky, je to pak o něco lepší. Mají kytaru, buben a taky tamburínu. Někdy je to trochu punk a někdy je to trochu country.
www.soundcloud.com/starshapedtheband


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.