Share |

Cestovní mánie ve Fashion Areně

foto FAPO

Výlety letadlem, autem, vlakem i autobusem, s rodinou, s kamarádkou to jsou aktivity, které s přibývající teplotou začínají být více frekventované. Užívejte si prodloužených víkendů, dovolených a všech chvil strávených s přáteli plnými doušky. Užívejte si tak, abyste byli nadšeni z krásného cíle výletu i samotné cesty. Aby vám bylo příjemně na cestě i při samotné procházce či túře. Pořiďte si pohodlnou obuv, příjemné pohodlné (a funkční pro váš účel) oblečení. Ale při každé činnosti můžete být IN.
Jaro je na cestování ideální. Není ani horko, ani zima, prostě příjemné počasí na naše toulky. Ať už se chystáte na výpravu do hor, krátký euro víkend, služební cestu, poznávat krásy architektury či rodinnou dovolenou u moře nebo například na expedici do amazonských pralesů, potřebujete kvalitní zavazadla a jiné doplňky, na které se můžete stoprocentně spolehnout za každých okolností. 
A co si sbalit na cestu? Také si vždy kladete tuto otázku? Omezené místo v kufru vás nutí zabalit jen to nejkvalitnější a nejvhodnější na cestu. Tyto věci musí být funkční, pohodlné, a přitom i vkusné, moderní a musíte v nich vypadat dobře. 
Pokud uvažujete o nákupu kvalitního zavazadla v různých barvách a velikostech za rozumnou cenu, navštivte obchody Samsonite či Delsey. Kvalitní a univerzální oblečení, obuv a doplňky vybírejte například ze značek Bushman, Diesel, LEVI'S, Gas, Gant, Esprit, La Martina, Peak Performance, Marina Yachting, Ecco, Geox, Salomon, Columbia a jiné. Teď na jaře a v následném létě je nutné nezapomenout ani na sluneční brýle třeba z Fokus Optik. 
Ve Fashion Arena Prague Outlet nakoupíte vždy se skvělou slevou 30–70 % z původních cen více než 200 značek. Otevřeno je denně 7 dní v týdnu od 10:00 do 20:00.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.