Share |

Cestoval napříč kontinenty spolu s chromým psem. Podpořte vznik knihy

Příběh plný životních okamžiků, cestování, dobrodružství i nečekaných situací dvou parťáků HONZY a psa TEKYHO, kteří v určitý moment života spojili své cesty v jednu společnou napříč různými kontinenty. Byť se děj odehrává v rámci cestování se psem Tekym, kterého se kdysi jako chromého ujal autor Honza, a psů i cestování je v příběhu mnoho, tak kniha je především o schopnosti i v složitých situacích nahlížet na věci z různých úhlů a neztrácet humor, klid a rozvahu. Cílem je podělit se o svou zkušenost mít vůli vidět cestu namísto překážek. Ukázat i odlišná místa a autentický život v naprosto rozdílných  zemích jako je Peru a Thajsko. A že vždy je vše jak být má, tedy že vše je v pořádku, i když to možná v daný okamžik nevidíme. Kniha inspiruje otevřeným příběhem, který chce ukázat, že vždy je řešení… vždy je cesta. Je začátkem, na který navážou přednášky, setkávání, tematické promítání, dětská kniha vyprávěná psím kamarádem a mnohé další.

Honza autor příběhu VŽDY JE CESTA ANEB  ZTRACENÝ BÍLÝ MUŽ A CHROMÝ PES NAPŘÍČ KONTINENTY si přeje vrátit do prostoru alespoň něco z toho, co sám obdržel na své cestě plné poznávání, ale i chyb, uvědomění a inspirace na základě skutečných událostí. Byl by rád, aby vše, o co se podělí, mělo nějaký užitek pro co nejvíce lidí včetně podpory charitativních organizací, se kterými spolupracuje dlouhodobě na různých aktivitách. V neposlední řadě je důležité, aby  vyprávění pobavilo či jinak potěšilo a četlo se jedním dechem.

Čas plyne a příběhy zůstávají, protože čas utvářejí. Inspirativní příběhy jsou především ty, které jsou reálným prožitkem a jsou autentické. Psát podle skutečnosti o věcech, které Vás potkávají a mohu být třeba užitečné dalším lidem. Možná i čtenáře podpořit na cestě za jejich snem či cílem se všemi chybami a radostmi nebo jen zjistit, že pojem svobody a štěstí je v naší hlavě. Honza se knihu rozhodl prodávat netradičním způsobem prostřednictvím HITHIT.COM, který propojuje kreativní lidi s těmi, kteří je chtějí podpořit. Sbírka na knihu, do které se každý může zapojit a i si ji tak předplatit s určitými bonusy potrvá do 13.7.2017 na https://www.hithit.com/cs/project/3724/kniha-knihy-vzdy-je-cesta. Přáním od začátku je, aby se sami budoucí čtenáři a fanoušci podíleli na zrodu knihy a tím se tak od začátku stali součástí celé myšlenky projektu, který knihou začíná. Až samotní čtenáři dávají příběhu a textům konkrétní význam. S jejich pomocí se podaří podpořit i hlavní smysl projektu, tedy sdílet poselství, že vždy je řešení, dobro se vyplácí, a záleží jen na nás, jaký život si vytváříme. Citlivé, ale přitom velmi reálné povídání o hledání toho, co je v životě zásadní opřené o ryzí selský rozum se schopností vše vnímat, pamatovat si a spojovat… a upřímně, kdo by si nechtěl přečíst  příběh o pravděpodobně prvním psovi z Čech co viděl se svým páníčkem Machu Picchu na vlastní oči. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.