Share |

Catgang: jednou mi zkopírovali celý obchod

foto Catgang

Kateřina z Jižních Čech se stará o opuštěné kočky a má eshop s módou a doplňky jménem Catgang. Trochu jsme si na ni posvítili.

Co je Catgang a proč se tak jmenuje?
Catgang je kočičí gang, e-shop s taškama a kabelkama, postupně se nabídka rozšířila na veškerý doplňky, oblečení a boty. Zboží hledáme na veletrzích v Anglii a v Berlíně, něco máme i z domácích distribucí.
Catgang je taky kočičí útulek, jsem magor do opuštěnejch zvířat. Maximální počet koček byl 11, momentálně jich máme 6.
Před dvěma lety jsme jeli do psího útulu a přivezli jsme Anežku, za rok se narodila Miluška.
Původní idea byla vydělávat peníze pro opuštěný zvířata a postavit regulerní útulek s veškerou péčí, pak se ukázalo, že se to dá dělat i doma )

Co jsi zač?:)
To sama nevim; v červenci mi bylo 40 a stejně se každej den překvapím.

Odkdy Catgang existuje a co je teď nového?
Existuje od roku 2004, prošel několika změnama, ale teď je to nejmarkantnější, nový systém odměn pro zákazníky, 10% bonus z každé objednávky, který se dá následně utratit + další kredity za první nákup kamarádů, snažíme se udělat max pro naše zákazníky.

Lidi se bojí nakupovat v eshopech boty...
Kdo jednou zkusí, už se bát nemusí, všechno kromě spodního prádla a plavek, který neprodáváme, se dá vyměnit, vrátit, bez problémů, takže žádný strachy - komunikujeme se zákazníky, denně něco měříme, takže to fakt není problém

Máte nějaké slevy?
Slevy máme samozřejmě a je jich moc.

Nejhustší zážitek s Catgangem?
jednou se mi stalo, že mi nějakej chytrolín zkopíroval úplně celej shop, texty, fotky, prostě všechno a normálně prodával. Zjistila jsem to až když mi jedna zhrzená zákaznice napsala, že jí nic neposlal. to bylo fakt hustý

Co děláš proti šedi?
nechávám se barevně tetovat, to mě baví nejvíc, samozřejmě prodávám hodně barevný věci, takže bojuju proti šedi na všech frontách
ale přiznám se, že se mi šedá barva líbí, ale jen proto že díky 6 kočkám a dvěma psům nemůžu nosit černou barvu, protože ty chlupy se prostě nedají přehlídnout.
www.catgang.cz

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.