Share |

Čankišou a jejich zápisky z cest, I.

foto: archiv Čankišou

Čankišou se vydali za exotikou a nám posílají své zápisky z cesty, tady je první díl:
 
8.7. 2012
S Evropou jsme se rozloučili posledním jakž takž pitelným pivem na letišti ve Vídni. Chuť jsme si pak naštěstí spravili dobrůtkami na palubě Emirates. Po vzoru našeho frontmana Káji jsme se všichni polili. Každý jen zvolil drink dle vlastní chuti a oblíbené barvy.

Po 6 hodinách letu a několika filmech sedíme na letišti v Dubaji. Je nás sice jen osm, ale je to docela boj o místa. Na sedátka už šejkovi evidentně moc nezbylo.
Jsme utahaní a nešťatní, neb tu nemají pivo. Jen horkou vodu. Mají tu ale zlatýho velblouda v životní velikosti. V jeho stínu si ještě posedíme skoro 3 hodiny a pak opět vzhůru do turbulencí směr Kuala Lumpur. Čas nám tu odpočítávají všudypřítomné letištní rolexky. Sysyn hraje hymnu na kalimbu, za zády nám křičí dětský tábor. Za okny se rozkládá nekonečná poušť a v Kuvajtu určitě hoří ropný věžě, který ale nevidíme, protože jsme oslněni nechutným luxusem. Za Zdeňkem přišel místní šejk a špatnou češtinou se zeptal: "Kluka, Vane, Pels, Dragon?" Takže Zdeněk už plánuje progressácké turné po Emirátech.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.