Share |

Brutal Assault Warm Up - Hentai Corporation a další zahrají ze střechy autobusu a zdarma

foto Lukáš Wageneter, Red Bull Media House

Brutal Assault letos odstartuje úterním warm up koncertem! Ze střechy pojízdného Red Bull Tour Busu budou nakládat Hentai Corporation, Locomotive nebo Human Humus a další! Akce před hlavní bránou festivalu bude zdarma pro všechny!
 
Stříbrná retro karosa Red Bull Tour Bus přiveze v úterý 8. srpna před hlavní bránu Josefovské pevnosti Brutal Assault Warm Up v podání českých a slovenských kapel.  Odbitím 18. hodiny odstartují slovenští Human Hummus s nekompromisní porcí grindcoru a nepřehlédnutelným frontmanem Ižděm. Čad ze Svatého jura se na pódiích pohybují více než 20 let, jejich kombinace thrashe, punku a crustu jim vynesla ocenění Radio Head Awards 2011 v kategorii hard&heavy. Metal/hardcoreová parta veteránů Locomotive z Českého Krumlova představí novou deskou Digitální teror a čtveřici Warm Up kapel uzavře thrash-rock’n’rollový náklad Hentai Corporation, který vyniká neskutečnou živelností a především hudebním nadhledem.
 
Red Bull Tour Bus
Red Bull Tour Bus je nepřehlédnutelný, špičkově vybavený autobus, který dotváří atmosféru na vybraných festivalech v Česku na Slovensku. Poskytuje absolutní servis jak hudebním fanouškům, tak jejich oblíbeným kapelám. Pódium má přímo na střeše a bary pro doplnění energie stojí v bezprostřední blízkosti.
Český Tour Bus vznikl z legendární Karosy ŠL 11, což je typ linkového autobusu vyráběný československým podnikem Karosa v letech 1970 až 1981. Do konstrukce autobusu je nainstalováno osm ocelových nosníků se vzpěrami, které procházejí odspoda až nahoru a které se po zaparkování zapustí do země jako u stavebního jeřábu, aby byla zajištěna stoprocentní stabilita rozkládacího pódia na střeše Tour Busu.
 
brutalassault.cz
facebook.com/brutalassault.cz
redbull.cz/tourbus

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.