Share |

Breakfast with Bunny. Dětské Velikonoce v Hard Rock Café

V sobotu 24. března se mohou ti nejmenší rockeři těšit na další oblíbenou dětskou party v Hard Rock Cafe Praha. Od 10:00 do 12:00 se mohou přijít pobavit na velikonoční akci Breakfast with Bunny!

 

Pro malé návštěvníky bude připravena spousta zábavy, her a také skvělého jídla. Na již tradiční velikonoční akci bude pro děti připravena pěvecká soutěž o ceny, děti mohou vyhrát např. vouchery na kolotoč nebo do bludiště v Hamley’s, dětský koutek, malí hosté se mohou těšit také na populární malování na obličej a tradiční velikonoční malování vajíček.

 

Pro malé i velké pak bude nachystaný vynikající bruch s výběrem z teplých i studených pokrmů. Místní kuchaři nachystají stoly plné dobrot - k ochutnání budou domácí palačinky s javorovým sirupem, typická anglická snídaně s grilovanou slaninou a párečky, dále pak čerstvé ovoce, jogurt s müsli, domácí muffiny a čerstvě upečený chléb a bagetky s výběrem skvělých pomazánek. Děti budou mít po dobu celé akce neomezeně k dispozici džusy, Pepsi, Pepsi Light, Mirindu, 7Up a sodu.

Vstupné, které zahrnuje neomezenou konzumaci brunche a pro děti také nápojů uvedených výše, je 250 Kč pro dospělého a 165 Kč pro dítě.

Pro rezervaci pošlete email na: prague.salescoordinator3@hardrock.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.