Share |

Boutique Market pomáhá, prodávat budou i známé české tváře

foto: pořadatel akce

Poslední trh s výběrovými delikatesami, módou, šperky a designemBoutique Market, který proběhne od 20.12 do 21.12 v Holešovické tržnici v hale 13, bude nejen o luxusním a pohodlném nakupování. Spojil se totiž s novým e-shopem Fox in Trouble, který svými speciálně navrženými tričky pomáhá Nadaci Terezy Maxové dětem. Výtěžek z prodeje speciální kolekce půjde na projekt „Cesta z Pekla“, který realizuje Dětské krizové centrum. Jeho cílem je pomáhat sexuálně zneužívaným dětem. V rámci charitativního prodeje se budete moci na Boutique Marketu potkat i s moderátorkou Lucií Šilhánovou, jednou z hlavních tváří projektu.
 
Kromě toho si nemusíte lámat hlavu s tím, co nakoupit svým blízkým pod stromeček. Pod jednou střechou vytápěné haly 13 Holešovické tržnice se představí prodejci se zbožím, které lze označit slovem "boutique". Nabídnou vysoce kvalitní výrobky z malé produkce. Delikatesy zajišťují značky DELIKATESY GOURMET PARTNERS nebo URBAN HARVEST. Dobroty ochutnáte u projektu DORTÍKOVO, produkty z konopí nakoupíte u stánku HEMPOINT a vše můžete zapít VIETNAMSKÝM ZELENÝM ČAJEM U PANÍ HOANG. Chybět nebude ani výběrová káva ORIGINAL COFFE, ke které si můžete dát čokoládu z ČO-XO ČOKOLÁDOVNY.
 
Užijete si i módy a šperků pro ženy. Pro přítelkyni, maminku i kamarádku můžete vybrat u módních značek JANE BOND,  punčochy od PIPI PUNK, krásné šaty od FASHION MARTINA nebo trička, kabelky a diáře od LOVEMUSIC. Šperky od ZWUA, INTIMITY, DESIGN EMPATHY, BIJOUX DYI, ČARBÍČKOVÁ DESIGN či QPLUSBODKA.
 
Speciální sekci budou tvořit také dárky a doplňky pro muže. Produkty zde představí značky BE WOODEN, BAMBOO – sluneční brýle, GOSH – spodní prádlo, RITORE- kožené doplňky, PLAZMALAB – módní mikiny nebo GIBBON - tašky.
 
Aby byl výběr dárků pod stromeček kompletní, najdete zde věci i akce pro ty nejmenší. Každý den od 11:00 je připraveno DIVADLO SCHUBERT s pohádkou. Své ratolesti můžete na trhu obléknout od hlavy až k patě u značek BARQUITO, ADRY, BARVIERA, BUDOUAR, PEESKLE nebo LOCHNESINKA. Před spaním pak přečíst pohádku z knihy z nakladatelství BAOBAB.
 
K nákupům bude hrát příjemná reprodukovaná hudba, jednou denně si vychutnáte živá vystoupení originálních hudebníků.
 
Vstup je zdarma a bez bariér. Akci pořádají nezávislé módní značky LOVEMUSIC a PLAZMALAB.
 
Otevírací doba:
So: 10:00 – 19:00, Ne: 10:00 – 19:00

 
Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, hala č. 13, Bubenské nábř. 306/13
 
Web: www.novetrhy.cz
Event: www.facebook.com/BM
Fb: www.facebook.com/novetrhy


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.