Share |

BOUNCE! BOUNCE! 24 / 4 CHAPEAU ROUGE / PAPAL VISIT LIVE! + GUESTS

art: Lukáš Krol

BOUNCE! BOUNCE! 
24 / 4
FB EVENT ZDE
KAY $ TVZEX ALL NIGHT 2nd DANCE FLOOR
SPECIALNÍ HOST
PAPAL VISIT LIVE TECHNO ACT

info: 

Jsme Papal Visit a milujeme živé hraní. Máme rádi staré dobré techno a myslíme si, že je kromě zírání do laptopu ještě jiná cesta, jak ho prezentovat na pódiu – náš způsob je: Žádné dopředu nahrané nebo předem smíchané stopy. Skutečné hudební nástroje jako syntezátory nebo bicí (docela hodně takových nástrojů), na které hrajeme vlastníma rukama a které mícháme za pochodu. A hlavně naprosto žádné počítače.

Milujeme hardwarové nástroje – všechny ty kontrolky blikající ve tmě, skutečné knoby a fadery, zvuk, když je tlačíte do kouta. Ten rozdíl je vidět i slyšet. Všechno okamžitě k dispozici, kdykoliv se může stát cokoliv. Díky tomuhle může být každý náš koncert unikátní. Díky tomuhle můžeme interagovat s publikem na spoustě úrovní. Díky tomuhle může být naše hudba spontánní, dobrodružná a dokonce i nepředvídatelná – ty nejlepší momenty jsou často výsledkem šťastné nehody. A co je ze všeho nejdůležitější – je to skvělá zábava.

Po 3 letech příprav je konečně čas opustit studio a přestěhovat všechny ty báječné stroje tam, kam skutečně patří – na stage. Jsme Papal Visit a těšíme se na vás na koncertech.
___________________________________________

Techno live act. Real musical instruments like synths or drums, mixed on the fly (and absolutely no computers).

www.papalvisitlive.com

+ THEM DARNED TEENAGERS & GUESTS
___________________________________________

3 FLOORS
START 22
100 CZK
FROM 9 PM TO 5:30 AM

CHAPEAU ROUGE
JAKUBSKÁ 2
PRAHA 1

facebook.com/kaytuzex

ARTWORK: LUKA REVEUR 
POWERED BY JAGERMEISTER
SUPPORTED BY PROTI ŠEDI
www.protisedi.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.