Share |

Boj s nadbytečnou vlhkostí + vychytávka na prádlo

V koupelně se vám dělá plíseň, potí se okna nebo se snažíte předejít zdravotním problémům spojených s nadbytečnou vlhkostí? Odpovědí sou odvlhčovače vzduchu Sencor. A hospodyňky potěší ještě jedna vychytávka. Jaká? Dejte odvlhčovač k sušáku na prádlo, a to bude za chvilku suché!

 
S vlhkostí bojuje i několik odvlhčovačů od Sencoru - podívejme se na ně:
SDH 1010
 
Nejnižší model řady má odvlhčovací výkon 10 l za 24 hodin a je vhodný pro místnosti do 31 m². Objem sběrné nádoby jsou 2 litry. Mezi funkce modelu patří nastavení rychlosti, časovač či automatická funkce proti zamrznutí. Dále disponuje možností nepřetržitého provozu pomocí odtokové hadice.
 
Doporučená maloobchodní cena 4 499 Kč.

 
SDH 2010
 
Tento model má kapacitu odvlhčování 20 l za 24 h a je vhodný pro místnosti do 52 m². SDH 2010 má čtyři režimy provozu. Prvním z nich je režim Smart, který automaticky reguluje vlhkost na základě okolní teploty. K dalším režimům patří sušení prádla, nepřetržitý provoz a normální odvlhčování. Možné je i nastavení rychlosti na turbo. Objem sběrné nádoby jsou 3 litry. Třešničkou na dortu je pak ionizace vytvářející efekt svěžího vzduchu po dešti.
 
Doporučená maloobchodní cena 5 499 Kč.

SDH 3010
 
Nejvyšší model řady disponuje všemi již zmíněnými vymoženostmi nižších modelů s tím, že jeho kapacita odvlhčování dosahuje 30 l za 24 h a je vhodný pro místnosti do 73 m².
 
Doporučená maloobchodní cena 6 499 Kč.

 
Všechny modely disponují LED dotykovým panelem pro snadné nastavení a kontrolu režimů přístroje.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.