Share |

Bohemia Design Market na Silesia Bazaar vol.3 v Katovicích

Bohemia Design Market na Silesia Bazaar vol.3 v polských Katovicích 12.-13.12.2015
Otevírací doba: sobota 11:00 – 19:00 neděle 11:00 – 18:00
V rámci třetího ročníku oblíbené události s nezávislou polskou módou a designem Silesia Bazaar v Katovicích se zde poprvé představí i projekt Bohemia Design Market, který za podpory českého centra ve Varšavě, do Polska jede prezentovat kromě několika českých designérů a talentovaných tvůrců i 2 české neziskové organizace, které si také zaslouží naší pozornost a podporu.
A to nadační fond Pink Bubble , který pomáhá a podporuje onkologicky nemocné děti a dospívající a dále Projekt Šance, který svou podporou a pomocí dává dětem ulice hlavně šanci na lepší život a budoucnost.
Na Silesia Bazaar představíme i web protisedi.cz, který jde stylem informovanosti o kulturním a sociálním dění proti proudu a jako jedno z mála českých internetových médií funguje i
v angličtině.
Návštěvníci Silesia Bazar v Katovicích se mohou z české tvorby těšit na skleněné karafy od Iamnew, šperky od By Adrianet a Mooyyy, porcelán od Držmíšková Porcelain, interiérové doplňky od Katly, tašky pro dámy od Bubak design, nebo vinyl art od i1co.
Je nám ctí posouvat hranice možností prezentace české tvorby, proto se na Vás těšíme v Polsku, kde bude kromě jiného celá akce Silesia Bazaar vol.3 doplněna i o zajímavý doprovodný kulturní program.
https://www.facebook.com/events/1081045155262756/
http://silesiabazaar.pl/en/ http://warsaw.czechcentres.cz/cs/ https://cs.bohemia-design-market.com/ http://www.pinkbubble.cz/ http://www.sance.info/index.php http://www.protisedi.cz/
Bohemia Design Market se stal partnerem Silesia Bazaar a těší se na další mezinárodní spolupráci.

Międzynarodowe Centrum Kongresowe Katowice Mezinárodní kongresové centrum Katovice

Plac Wojciecha Kilara 1

40-166 Katowice, Poland


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.