Share |

BLOW BAR: dokonalá služba pro dokonalé ženy

foto: 5th AVENUE

Znáte to – večer padáte únavou, a už si nestihnete umýt vlasy. Ráno je jen stáhnete do culíku s vědomím, že stejně celý den prosedíte u počítače. Jenže pak vás při pohledu do diáře polije horko – v 17.00 máte důležitou schůzku, na kterou prostě musíte jít. Jenže – co ty vlasy? Zůstaňte v klidu a zamiřte do HAIR STUDIA 5th AVENUEv Praze. Jednoduché řešení se jmenuje BLOW BAR!
 
V podobné situaci se dnes a denně ocitá spousta žen, které mají mnoho pracovních i osobních povinností, a přitom potřebují vypadat stále perfektně. Právě na ně myslely kadeřnice v HAIR STUDIU 5th AVENUE ve Vojtěšské ulici v Praze 1, které jako jediné v České republice nabízí službu BLOW BAR.  
 
Foukaná 21. století
Způsob úpravy vlasů BLOW BAR se stal v Americe asi před 5 lety absolutním hitem. Princip je jednoduchý a vlastně navazuje na tradiční metodu, kterou kdysi využívaly naše babičky, když chodívaly „na vodovou“. BLOW BAR je v podstatě také „rychlá foukaná“, ovšem v tom nejmodernějším pojetí. Používají se při ní nejnovější technologie a stylingové přípravky.
 
Smyslem metody BLOW BAR je vytvořit zákaznici během půlhodiny perfektní účes, který si vybere z nabídky 7 klasických modelů, nebo ze 7 modelů „motaček“, tedy různě zapletených copů,“ představuje novou metodu a její největší benefity majitelka HAIR STUDIA 5th AVENUE Dagmar Míznerová a ambasadorka značky BaByliss.
 
Rychle, kdykoli a bez objednání
K zásadním přednostem nově nabízené služby patří především rychlost, se kterou vám jsou kadeřnice schopny vytvořit reprezentativní účes – kadeřnictví garantuje maximálně 30 minut. Přitom můžete přijít kdykoli od 10 hodin ráno do 20 hodin večer. V salonu je vždy po celou otvírací dobu k dispozici vyškolená kadeřnice pro BLOW BAR, která se vám okamžitě věnuje. Zároveň se dvěma katalogy účesů vám nabídne i kávu nebo sklenku sektu. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.