Share |

Biotherm Serum in Oil - nová noční péče pro jemnější pleť

foto Biotherm

Jak efektivně ošetřit pleť? Sérem v oleji.
 
Kosmetická společnost Biotherm právě přichází s inovativním produktem, který nadchne vás i vaši pleť. Spojuje intenzitu kosmetického séra a výživné vlastnosti hned několika olejů, a přitom nebudete mít mastný obličej. Jak to?
 
Z čeho je?
Olej ze zvláštního kmene mikroskopických řas, který je extrémně bohatý na látky blahodárné pro pleť. Za zvláštní zmínku stojí, že je 100% vegetariánský a vzniká šetrně a z obnovitelných zdrojů - tyto řasy, ulkenie, byly vybrány i proto, že rostou velice rychle.
 
Co umí?
Olej slibuje přirozenou a výraznou regeneraci. Řasy ulkenie mají extrémně vysokou koncentraci DHA. Tato omega-3 mastná kyselina (C22) s dlouhým řetězcem je typická pro vodní organismy. Tím se liší od suchozemských rostlin, které obsahují jen kyselinu alfa linoleovou (C18), což je jakýsi předchůdce rodiny omega-3 mastných kyselin. Ulkeniové oleje obsahují 40% DHA, takže představují přímý zdroj této pro pleť zásadní mastné kyseliny. 
Oleje z ulkenií podle výzkumu Biothermu posilují přirozenou funkci kůže jakožto ochranné bariéry a tím napomáhají regeneraci související se známkami stárnutí.
 
Co je ještě uvnitř?
Ceramidy, jež hrají zásadní úlohu pro udržování integrity kůže ve funkci ochranné bariéry a velmi dobře spolupracují s ulkeniovým olejem.   
Komplex z olejů slunečnice, šípku a semen černého rybízu. Ten má výrazné klidnící i vyživující vlastnosti.
Regenerativní extrakt z řasy Aphanizomenon flos-aquae (AFA), který působí podobně jako retinol, se mísí se zpevňujícím výtažkem z řasy Laminaria ochroleuca a posilujícím komplexem Life Plankton™.
 
Olej a sérum? Jak to?
Je dobře známo, že spojit oleje a další látky není vždy snadné a vytvářením různých emulzí se zabývají studovaní chemici už léta. Biotherm složitě spojil regenerační oleje a efektivitu, kterou jsme dosud znali z kosmetických sér. Ze svěžího gelu se textura této novinky mění na lehké vyživující a zároveň mimořádně příjemné sérum.
"Po kontaktu s kůží se speciální emulze produktu Serum-in-oil, která v gelové podobě obsahuje 35% oleje, změní, aby mohla působit v plné síle. Sérum, které dokáže perfektně přilnout k pokožce, přejde do své vyživující olejové fáze. Tento olej dokáže naše pokožka velmi snadno identifikovat a využít ho k hloubkové regeneraci, jelikož se na povrchu kůže rozlije s dokonalou hladkostí," uvádí výrobce. Nebudete mít tedy pocit mastné pokožky ani přílišného tepla. Tato jedinečná struktura vzniká pomocí technologie vysokotlaké mikroskopické fragmentace, takzvané Micro-Fragmented Oil Dispersion Technology, která vstřikuje mikroskopické kapičky oleje pod tlakem 800 barů skrz keramický homogenizér. Díky této technologii jsou vědci schopni vytvořit kapičky o velikosti 0,05 až 0,20 mikronů, což je dvacetkrát méně než v případě kapiček v klasických emulzích. Což zní úžasně a otevírá to nové možnosti i pro další výrobky.
 
Jak se používá? 
Serum-in-oil nanášejte před spaním, kdy na kůži působí s maximálním regenerativním a vyživujícím účinkem. Pleť je během spánku vystavena jen minimu nežádoucích vnějších vlivů (UV paprsky nebo znečištěné ovzduší) a fungují v ní přirozené regenerační procesy. Proto dochází během spánku k efektivnější regeneraci.
 
Kde se sežene?
Právě nyní je k dostání ve vybraných parfumeriích - Sephora, Douglas, Marionnaud, Fann a My Tesco.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.