Share |

Biotherm Aquasource CC Gel: Pro pleť, jaká je

Novinkou mezi přípravky pro pleť, které nabízejí hydrataci i korekci, je Aquasource CC gel od Biothermu.

Klade důraz na hydrataci a péči - nejde o to, abyste měli na obličeji masku.

Přístup „méně je více“, který jde ruku v ruce se současným obecným trendem zdravého života, získává na oblibě - není třeba zakrývat charakteristické rysy pleti.

 

„Nechci maskovat svoji pleť, výraz, ani pihy.“
„Toužím po přirozené a zdravě vypadající pokožce.“ „Krása podle mého znamená především zdravý vzhled.“ Pokud uvažujete takhle, mohl by CC gel Aquasource být tím pravým pro vás. Biotherm je už roky záruka kvalitní péče a dobré hydratace, a jemné(!) úpravy tónu pleti vám pomohou dodat sebevědomí.

 

BAREVNÉ PIGMENTY SE V MIKROSKO- PICKÝCH KAPSLÍCH UVOLŇUJÍ A FUN-GUJÍ PODOBNĚ, JAKO KAPKY VODY V DUZE

V samotném srdci složení CC Gelu se v mikroskopických kapslích nacházejí čistě minerální pigmentové částice. Ty zaručují účinnost hydrata- ce a výjimečné senzorické vlastnosti jeho gelové struktury. Po aplikaci na pokožku se tyto kapsle rozloží a uvolní jemné barvivo, které rozjasní odstín pleti.

ÚČINNÁ HYDRATACE PO CELÝ VÍKEND

Nový Aquasource CC Gel navazuje na vychvalovanou účinnost řady Aquasource a přináší dlouho- trvající intenzivní hydrataci:
 Míra hydratace je navýšena až po dobu 48 hodin od nanesení.

Svěží gelová struktura s mimořádným zvlhčujícím efektem.

 Obohacen o regenerační, antioxidační a vyhlazující komplex Life PlanktonTM.

 

PRŮSVITNÁ TEXTURA, KTERÁ NEZA- KRÝVÁ PŮVODNÍ RYSY PLETI

Aquasource CC Gel přináší zdravý vzhled a bez krytí minimalizuje nedokonalosti. CC Gel nepřináší přímo matný povrch, zkrášluje však odstín pleti a odhaluje její přirozené vlastnosti.

DOKONALE PRODYŠNÝ: NEPŮSOBÍ JAKO MASKA

Díky jedinečné lehoučké textuře CC Gelu pleť vypadá dokonale svěže a může bez jakýchkoliv problémů dýchat, jelikož CC Gel nepůsobí jako maska. Pro ty, kdo hledají silnější krytí, je vhodnou volbou Aquasource BB Cream, který více sjednotí barvu pleti, aniž by pokožku vysušil.

Více informací, tipy a soutěže: https://www.facebook.com/BiothermCeskoSlovensko

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.