Share |

BiggBoss lookbook summer 2015 feat. Marshal Apparel

Nová letní kolekce BiggBoss gearu ode dneška 5.5. 2015  v prodeji! Ve spolupráci s Marshal Apparel se už v následujících dnech dostane ven nejnovější fashion kolekce od BiggBoss. Po zimní várce mikin a kulichů, spolu s několika motivy triček od Trona je tak nejvyšší čas obohatit šatník o fresh kousky na letošní jaro a léto.
 
Kromě výše zmíněného Trona, se na designech dále podíleli ještě grafik Adam Bláha nebo-li Weck a designérka Kristina Ambrožová (AaKk Forever), která se zasloužila o dámskou část kolekce. Jak se můžete sami přesvědčit díky přiloženému lookbooku níže, jedná se o opravdu nabušenou a zároveň limitovanou edici novinek, v kombinaci s klasickými, již zaběhlými motivy jako Cloud / BiggBoss Eye. Doplněny zásoby budou i co se týče oblíbených chainů spolu s šátky a nově se objeví také dva druhy nášivek!
 
Dalším příjemným překvapením jsou pak 2 provedení snapbacků, hoodie mikiny či triko s dlouhým rukávem. Kolekce bude v online prodeji od úterý 5.5.2015 v BiggBoss e-shopu. Přímý prodej je naplánován oo 12.5. 2015 na pražském Těšnově.
 
Oblečení bude dále dostupné i v sítích obchodů Queens a nebo v pražském Music Townu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.