Share |

Bidlo je opět doma

foto Roxy

19. 3. v Roxy opět zahraje DJ Pavel Bidlo.  Objeví se se Stephunkem T na party FLOW Czech edition. Do 23:00 je vstup zdarma.

Line-up:

special guest dj
STEPHUNK T (CZ)
Pavel Bidlo (CZ)
resident dj
Roman Rai (CZ)
Fatty M (CZ)
 

Tisková zpráva:

Speciální "domácí vydání" oblíbené party, kterou Vám společně s Roxy promotion přináší resident Dj Roman Rai. Jako speciální hosté tentokrát vystoupí Dj Pavel Bidlo a z Londýna přijede všestranný hudebník Stephunk T. Doplní je residenti Roman Rai a Fatty M. Stephunk T.

BIO: Stephunk T. se na české hudební scéně pohybuje zhruba od roku 1990. Od té doby stál v čele několika různých hudebních uskupení včetně pionýrů české elektroniky Liquid Harmony. Deska Living in Liquid vydaná u Sony Music ukázala, jakým směrem by se mohla ubírat původní česká elektronická produkce a její koncertní podoba. Za tuto desku v roce 1997 obdrželi Liquid Harmony tehdejší českou obdobu Grammy Awards a absolvovali úspěšné turné po Evropě i Americe. V roce 1999 se Stephunk T začíná soustředit na další projekt, dokončuje studio v centru Prahy a rok na to uvádí v život právě projekt Stephunk T a ladí jeho koncertní podobu, s níž vystupoval v klubech a na festivalech od Prahy po Amsterdam v průběhu roku 2001. Po této tour se kapela uchýlila na nějaký čas na chatu v Jizerských horách, aby soustředěně pracovala na materiálu do download sekce nového webu a na nadcházející koncerty. Výsledkem této práce bylo strhující vystoupení v rámci koncertu Stereo MCs v Praze v roce 2003. Od té doby si Stephunk T zahrál zahrál například s The Freestylers, Stanton Warriors nebo The Prodigy – a to už je slušný výčet jmen! V roce 2006 Stephunk T slavil další úspěch, když se skladba Dethrayboosterrocket dostala až do výběru DVD přílohy anglická edice magazínu Future Music. Stephunk T v součastnosti pomýšlí na hudební expanzi skrze mezinárodní spolupráci. Má přátele a hudební kontakty od Cape Townu přes Sydney a Amsterdam až po New York, takže se nechme překvapit, s čím přijde v budoucnu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.