Share |

Berlínská Lollapalooza láká na Kraftwerk 3D i Imagine Dragons

 

Čtvrtý ročník putovního festivalu Lollapalooza, který proběhne 8. a 9. září 2018 v Berlíně, nabídne opět zásadní hvězdy hudebními žánry. Festival se navíc poprvé přesune na Olympijský stadion a přilehlá prostranství Olympijského parku.  
 
Mezi první potvrzená jména patří americké rockové party Imagine Dragons a The National, kanadská hvězda The Weeknd, věčný kritik Liam Gallagher, domácí pětadvacátníci Scooter nebo anglický písničkář Ben Howard či Dua Lipa. Chybět nebudou ani v Česku oblíbení The Wombats nebo Wolf Alice.

Ani letos pořadatelé nezapomněli na fanoušky elektronické taneční scény. Návštěvníci si užijí nejen legendárních Kraftwerk s jejich audiovizuální 3D show, ale ke slovu se dostanou i největší hity Davida Guetty a Armina van Buurena. Premiéru na festivalu bude mít též Kygo, San Holo a australská producentka a zpěvačka Alison Wonderland, která v těchto dnech vydává zbrusu nové album.

Ceny vstupenek zůstávají na stejné úrovní, jak tomu bylo v předchozích letech. Dvoudenní vstupenky je možné zakoupit za 139 EUR, jednodenní pak shodně na sobotu a neděli za 79 EUR. Kompletní informace o festivalu jsou dostupné na http://www.lollapaloozade.com

 

Lollapalooza Berlin
Olympijský stadion / Olympijský park
8. – 9. 9. 2018
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.