Share |

Bazar Bar. Móda za levný peníz

foto: pořadatel akce

Bazar Bar
KDY: sobota 26. dubna 2014 od 14:00 do 19:00
KDE: Jam Café, Národní 961/25
CO: Bazar oblečení, obuvi, doplňků, šperků a mnohého dalšího. To vše v příjemných a originálních prostorách Jam Café.
VSTUP ZDARMA.
 
Bazar Bar je akcí, která má zájem nabídnout lidem příjemné prostředí, kam mohou vyrazit a za velmi nízké ceny obnovit svůj šatník o nové, nenošené či nošené kousky oblečení, doplňky, obuv, šperky a mnohé další. Bazar Bar myslí také na ty, kteří se chtějí různých módních kousků zbavit. Těm nabídne přívětivé podmínky, za kterých se mohou účastnit jako prodejci. Letošní ročník je díky blogerskému a inzertnímu portálu Trendbook.cz otevřený především blogerkám.
 
Organizátoři akce by ji rádi pořádali pravidelně, aby umožnili návštěvníkům několikrát do roka obnovit svůj šatník za ceny, které nezabolí.
 
Nově se Bazar Bar rozhodl podpořit dětské domovy, konkrétně akci s názvem Memoriál Lucie Hanušové, které se účastní 35 dětských domovů. Děti si budou moci na akci vybrat oblečení podle svého vkusu. "Přejeme si, aby se jim do ruky dostaly pěkné kusy oblečení," dodává jedna z organizátorek.
 
Hudbu si bere na starost Weef a její Karaoke Diskotéka. O prázdné žaludky návštěvníků se postará Markétina cukrárna nejen se sladkými dobrotami.
 
V rámci programu bude pro návštěvníky připravena tombola plná hodnotných cen: balíčky od ŽENY s.r.o., trička od Candy For Richmen by Dizzy Doe, kosmetické balíčky od Bety.cz a taky kus něčeho na zub od Markétiny cukrárny.
 
https://www.facebook.com/BazarBarCZ
facebook event


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.