Share |

Baťa představil kolekci bot, její tváří je Terezie Kovalová

Byli jsme se podívat na představení nové kolekce bot od Bati. Jaké trendy jsme viděli?
 
1) Metalické barvy na sandálech i espadrilkách
2) Platformy 
3) Vliv 70. let a disco stylu
4) Světle růžovou, jakou známe už od loňska (ale musí se to s ní umět)
5) Lakové botky včetně klasických polobotek v dámském podání
6) Nesmrtelné retro sneakers (Kolekce inspirovaná basketbalovým týmem Bullets)
7) Elegantní boty bez podpatků - jednak baleríny, jednak loafers. Dělají delší, ale štíhlou nohu a vydržíte v nich déle (byť lofičky s podpatky firma obohacuje o "zpohodlňující" polštářky)
8) Lehce retro sandálky ve věčném boho stylu, často zdobené proplétáním.
/fotky/
 
Celkový dojem: Od Bati se čeká umírněná konfekce, která ale přesto reaguje na aktuální trendy. Přesně tomu boty dostály a vypadaly "rozumně," ale ne rezignovaně. 
 
Tisková zpráva:
BAŤA PŘEDSTAVUJE KOLEKCI NA JARO/LÉTO 2017 S NOVOU TVÁŘÍ, TEREZIÍ KOVALOVOUSpolečnost Baťa dnes představila novinky a trendy v obuvi na nadcházející sezónu jaro/léto 2017, a to jak v dámské, pánské, tak i dětské kolekci. Dámská kolekce kromě tradiční oslavy ženskosti pracuje i s elegancí a sebevědomím. V jednotlivých liniích nabízí ženě recept, jak zazářit a využít k tomu vlastní styl, jak být trendy nebo se cítit pohodlně v práci i ve volném čase. Pánská kolekce pak přináší klasickou eleganci, precizní business styl, ale i vycházkovou a veskrze letní obuv, které nechybí sportovní elegance i nedbalý šarm. V neposlední řadě se v obchodním domě Baťa na Václavském náměstí (a v dalších prodejnách Baťa) nezapomíná ani na ty nejmenší. Kolekce pro děti představuje klasicky pohodlné boty plné barev, které potěší nejedno dětské srdce. Rodiče pak naopak ocení, že botám nechybí ta nejvyšší certifikace potvrzující jejich absolutní zdravotní nezávadnost. 
 
Kromě kolekce samotné představili zástupci společnosti Baťa i její tvář na jaro/léto 2017, cellistku Terezii Kovalovou. 
 
DÁMSKÁ KOLEKCE
 
BUSINESS LOOK 
Kolekce byla navržena pro ženy, které chtějí oživit svůj běžný outfit. Kombinuje nevšední, tlumené barvy a jednoduché střihy, které pomohou dotvořit vlastní styl i zachovat požadovaný business dresscode. Jeho základem jsou jednoduché polobotky, lodičky, balerínky nebo mokasíny. Boty doplňují kabelky ve stejných barvách i stylu a tvoří tak důležitý detail v image své nositelky. 

 
PERFORATION & PRINTS
Tato linie je určena pro ženy, které milují ležérní styl, ví co chtějí a v čem se cítí dobře.
Klasika nemusí být nudná, o tom nás přesvědčí oblíbené Chelsea boots, šněrovací kotníkové boty nebo kotníkové boty na podpatku v novém provedení.
 

 
 
INSOLIA METALIC & PASTEL
Oslava ženskosti, elegance a sebevědomí.
Hlavním cílem této kolekce je umožnit ženám zazářit, být nepřehlédnutelná a sexy. A v metalických lodičkách se to povede nejen na večírku. 
Boty v trendy pastelových barvách pak pomohou doladit outfity na společenské události, oslavy a svatby. Ale rozhodně mají šmrnc i jen tak k džínům. 
Dokonalý styling pak podtrhují elegantní psaníčka, která jsou navržena speciálně pro tuto kolekci. 
 
   

 
 
LIFESTYLE & NORTHSTAR
Dejte světu najevo, že se cítíte mladě, svěže a trendy.
Metalické barvy, komfort a stylový street style, který jednoduše podtrhne každodenní outfit. 
Tenisky jsou stále in a dají se nosit prakticky ke všemu. Doladit je můžete větší městskou kabelkou nebo menší s s klasickým crossbody popruhem.
 

RETRO 
„Letní disco look“
Kolekce je laděna do stylu 70. let, kdy se nosily zvonové kalhoty, volné střihy a výrazné platformy.
Nechybí v ní minimalismus a znovu se opakující trendy metalický efekt. 

 
ROMANTIC LACING 
„Romantic lacing“, to je rafinovanost skrytá v romantice. 
Tyto boty pozvednou váš outfit na novou úroveň. Ženskost, něžný, romantický styl, který nikdy nezklame a ve kterém vypadá každá žena svěže a stylově. V jemných pudrových odstínech, ale i klasické černé a červené budete dámou v každé situaci. 
Zavazování kolem nohy u klasických balerín nebo sandálků na podpatku navíc upoutá pozornost. Celý outfit pak doladí elegantní psaníčko nebo středně velká kabelka ve stejném barevném odstínu.

 
INDIANS & ETNO
Boho styl/ hippies look“ se stal oblíbeným stylem nejen módních návrhářů, ale i celebrit.
 Podporuje letní snění, svobodu a nezávislost.
K tomuto stylu patří pestrobarevnost, třásně, proplétané motivy, korálky a výrazné doplňky.
Můžete v nich protančit letní večery na hudebním festivalu nebo jen tak relaxovat a užívat si teplých prázdninových dnů.
 

 
 
PILLOW PADDING 
Chodit celý den na podpatcích není žádný med. V některých věcech bychom zkrátka neměli dělat kompromisy. Nová kolekce Pillow Padding zajistí měkký došlap a pohodlí při chůzi, decentní tvary a zemité barvy pak zaručí nadčasovost. Vybavte se lodičkami, které jsou nejen vkusné, ale i neuvěřitelně pohodlné. Díky speciálním měkkým polštářkům nehrozí žádné oděrky a otlaky.
 

 
 
 
 
 
 
 
RIVIERA
Prázdninami na francouzské riviéře je inspirována naše kolekce barevných lodiček s úzkým proužkem a vysokými podpatky. Ženské křivky a vysoké podpatky jdou skvěle dohromady. 
Vsaďte na nestárnoucí styl francouzských krásek jako Brigitte Bardot či Catherine Deneuve a kromě barevných lodiček s úzkým proužkem z řady Riviera si na léto pořiďte i velký klobouk. 

 
 
BLACK IS BACK 
Kombinace černé a bílé asi nikdy nezestárne ani neomrzí. Kolekce Black is Back zaujme ženy, které chtějí vypadat žensky a zároveň sexy a hledají boty pro všechny příležitosti – jak na denní nošení, tak na stylové večírky. Kolekci obuvi doplňují kabelky ve stejné barevné kombinaci.
 

 
ESPADRILLES
Espadrilky se řadí ke stylovým letním doplňkům už několik sezón. Ve 40. letech se staly v USA velkým hitem především díky filmu Key Largo. Další vlnu velké slávy přinesl espadrilkám v 70. letech francouzský módní návrhář Yves Saint Laurent, který přidal dámským espadrilkám oblíbenou platformu. Dnes si můžeme vybírat z nepřeberného množství designů. Charakteristická podešev je často zpevněná, nicméně z vnější strany ji stále lemuje juta. Svršek z hrubého textilního materiálu také zůstává a je dalším poznávacím znamením těchto oblíbených bot.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
WEINBRENNER  
Obecně k Weinbrenner 
Životní styl lidí se mění a tentokrát se zdá, že je to změna k lepšímu. Styl, který se dere do popředí, uctívá přírodu. Zároveň ale přijímá dary, které nabízí město. Zdá se, že hledání rovnováhy mezi městem a přírodou je životním stylem dnešní doby.
A právě filozofie založená na harmonii mezi městem a přírodou je jedním ze základních stavebních kamenů značky Weinbrenner. Design obuvi Weinbrenner se inspiruje přírodními materiály a zemitými barvami. Precizní zpracování se přizpůsobuje tempu velkoměst. Střih zaručuje dokonalé pohodlí i moderní look. Velká část kolekce je navíc vyráběna v České republice a prochází rukama lidí, kteří dokonale ovládli své řemeslo. Každý jeden pár obuvi Weinbrenner je vytvářen s ohledem na potřeby moderního člověka. Vypadá skvěle na lesní cestě zapadané listím i na vydlážděné ulici.
 
Dámská kolekce Weinbrenner
Hlavní myšlenkou je komfort, nadčasovost a spojení s přírodou.
Značka Weinbrenner zastupuje v kolekci Baťa moderní městský outdoorový styl převážně v tlumených zemitých barvách.
V této kolekci najdeme vše, co očekáváme od uzavřenějších polobotek, nechybí ani otevřené sandálky na klínku. K botám opět patří i kabelky, které jsou z broušené kůže a perfektně doplňují uvolněnější casual styl.

 
Pánská kolekce Weinbrenner
Stejně jako u dámské kolekce, i tady platí hlavní myšlenka – komfort, nadčasovost a spojení s přírodou, ale i moderní městský outdoorový styl převážně v tlumených zemitých barvách. Pánskou kolekci letos oživují trendovější a výraznější prvky, které jí dodávají šmrnc. Vybere si jak konzervativní zákazník, tak ten, který se nebojí vyzkoušet něco nového a zajímavého. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PÁNSKÁ KOLEKCE
 
BATA BUSINESS
Tvrdý svět obchodu vyžaduje muže, kteří se nebojí jít s kůží na trh. Přesně pro ně jsme vytvořili kolekci bot, která spojuje kvalitní materiály a padnoucí střihy se zajímavými detaily. Elegantní a nadčasové boty se navíc skvěle hodí zejména k obleku. Pokud se nebojíte vybočovat z řady, pak Vám jedny stačit určitě nebudou. 
Boty k obleku nemusí být nuda. Letos na jaře přichází Baťa s kolekcí pro všechny muže, kteří by i na obchodní schůzky rádi vnesli trochu uvolněnosti a hravosti. 
 

 
 
URBAN EXTRAVAGANCE
Obsahuje modely, které se jak střihem, tak barevností hodí na každou událost. Jejich jednoduchost, kvalitní zpracování, cena i barevnost jsou cestou ke kvalitnímu šatníku. Klasické střihy doplňují zajímavé detaily, kvalitní a módní materiály a barvy, které se hodí jak pro formální události, tak i pro volný čas. Pokud Vás už nebaví šeď v ulicích a kancelářích, je na čase vystoupit z řady. V botách z kolekce Urban Extravagance zaručeně upoutáte pozornost. 
 

 
 
EMBOSSED STYLE 
Kolekce je určena pro muže, kteří mají rádi ležérní, a přitom dokonalý styl. Střihy v této kolekci jsou naprosto jednoduché a čisté, vynikají použitím zajímavého materiálu či detailu. Každá maličkost hraje roli. 
 

 
 
 
 
 
 
NAVY MANIA
Tato kolekce je složena ze dvou základních typů – mokasín a „boat shoes“ doplněných o prvky espadrilles. Jde o styly, které jsou mezi muži stále populárnější. Kolekce je postavena na trendy modré a béžové, které jsou v posledních dvou sezónách na vzestupu. Doplňuje je šedá barva. 
Jedním z hlavních trendů nadcházejícího jara je nedbalá italská elegance 70. let, který stylové mokasíny rozhodně podtrhnou. Jsou ideální ke kalhotám chinos, styling můžete doplnit šátkem bandana. 
 

 
SUIT UP SANDALS 
Sandály nám v minulých sezónách chyběly. Pět základních artiklů, na kterých je postavena tato kolekce, je vytvořeno z kvalitních materiálů a jednoduchých barev s důrazem na detail. Kolekci doplňují tři modely ve výrazné zelené.  
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DĚTSKÁ KOLEKCE
Nechte děti vyběhnout vstříc jaru v nové kolekci od Bati. Nese se nejen ve znamení pastelových barev, kamínků a hravých blikaček, ale i pohodlnosti a kvalitní kožené stélky. Najdete v ní boty pro slavnostní příležitosti i sportovní obuv na hřiště. 
Pro princezny střevíčky v jemných pastelových barvách s kamínky, pro akční hrdiny pohodlné boty s blikačkami. V jarní kolekci dětských bot jsme mysleli na všechny. Na své si tak přijdou i mladé akční hrdinky a malí milovníci jemných barev. 
Na dětskou obuv klade Baťa dlouhodobě vysoké nároky a při jejich návrhu i výrobě si dává obzvlášť záležet. V nezávislých laboratořích AZL Otrokovice prochází dětské botičky přísným testováním nejen hygienických a ortopedických vlastností, ale i bezpečnosti při používání. Využíváme také odborných testů z globální sítě laboratoří a přední světové společnosti SGS pro ověřování kvality a splnění zdravotních aspektů. Naše boty poskytují dětským nohám dostatek prostoru a opory, aby se mohly zdravě vyvíjet. Vždy se ale vyplatí poradit se s personálem, který umí vybrat obuv odpovídající potřebám i věku dítěte, a zároveň zná novinky a trendy dané sezóny.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
POWER PHANTOM
Obuv XoRise Phantom - novinka od značky Power - je určena všem milovníkům aktivního životního stylu, kteří se chtějí cítit pohodlně a trendy v každé situaci.
 
S botami XoRise Phantom můžete zapomenout na nutnost vlastnit jedny boty na sport a jedny do města. Díky využití technologie XoRise jsou boty velmi pružné, lehké a výborně tlumí nárazy. Tím šetří Vaše nohy a zajišťují jim větší stabilitu. Kombinace střihu, moderních materiálů a hravých barev z nich navíc dělá skvělý doplněk pro oživení Vašeho outfitu. S přehledem v nich tak zvládnete návštěvu posilovny nebo lehký jogging v parku, stejně jako celodenní pochůzky po městě.
 
XoRise Phantom – dámská kolekce
 
 
  
 
 
XoRise Phantom – pánská kolekce
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BATA BULLETS
BATA BULLETS jsou urban tenisky, které vyjadřují nositelovu nezávislost a unikátnost. Design je inspirovaný basketbalovou obuví týmu The Baltimore Bullets 60. let. Obuv, která dodá outfitu ležérnost a originalitu, je výrazným doplňkem. 
Značka Bata Bullets je brand s autentickým odkazem ke sportovní tradici. Je trendy díky svému „vintage“ stylu, unikátní díky kvalitním produktům, které nejsou v prodeji pouze na vybraných místech. Bata Bullets chtějí komunikovat volnomyšlenkářství v pozitivním slova smyslu jako otevřenost novým příležitostem a výzvám, přátelský a pozitivní přístup k životu bez předsudků.
 
Příběh BATA BULLETS: 
V roce 1964 baťovská továrna v Belcampu, Maryland USA, vyvinula obuv pro basketbalisty místního NBA týmu, The Baltimore Bullets.
BATA BULLETS byly oficiální obuví the Baltimore Bullets po mnoho let. Později Bullets začaly expandovat i do jiných sportovních odvětví, jako například do fotbalu nebo cyklistiky.
Současné BATA BULLETS vzdávají hold tomuto dědictví prostřednictvím tradičního stylu, kultovních potisků a materiálů podle originálu z roku 1964.
 
Kolekce BATA BULLETS
 
 
Skupina 1 – Classic High Top
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skupina 2 – Classic Low Top
  

 
 
 
 
 
 
 
 
Skupina 3 – SS´17 Hi Top
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Skupina 4 – Julien David x Bata Bullets
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KONTAKT BAŤA: KONTAKT AGENTURA:
Kateřina Kaňová Andrea Jandová
Brand manažerka Friendly Friends
katerina.kanova@bata.com andrea.jandova@friendlyfriends.cz 
+420 730 811 421 +420 602 286 947

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.