Share |

BaroChandel pouští do světa první energický výboj z debutu

foto: pořadatel akce

S jídlem roste chuť a my jsme čím dál víc hladový,“ říká žižkovská čtveřice BaroChandel a vydává debut, který spolehlivě strhne nejen ty, kteří se vyžívají v hutném i melodickém stoner rocku. Ač mají nejblíže právě k tomuto žánru, nebojí se ani infuzí odjinud, osobitý přístup je důležitější než naplňování schémat. Co jiného taky čekat od kapely, kterou nejlépe charakterizuje slovo živelná.
 
Dosvědčí to jak návštěvníci jejich koncertů – a je jedno, zda se bavíme o solitérním vymetání undergroundových špeluněk anebo předskakování řeckým 1000mods na strahovské Sedmičce anebo black'n'soulovýmZeal&Ardor v Roxy. „Svlíkací publikum = svlíknutí kluci a to je dostatečně bestiální. Až se jednou svlíkne holka, celou bestialitu to rázem ztratí,“ reagují s úsměvem na pověst kapely, jejíž koncerty nenechávají nikoho (a žádné svršky) v klidu. Své vědí také posluchači Radia Wave, kteří v pořadu Startér vyhlásili skladbu My ReptilianSelftou vůbec nejlepší.
 
Energií nabitý debut BaroBokhalo, který vznikal pod supervizí Amáka ve studiu GoldenHive, vyjde 2. února 2018, kdy ho předplatitelé časopisu Full Moon dostanou spolu s 82. číslem. Kapela ho následně pokřtí na koncertech v Brně a Praze.
 
BaroChandel + Madhouse Express + support
10. února 2018, 21:00
klub FAMU, Praha
/FB EVENT/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.