Share |

Artery Prague ohlašuje výzvu Heart for Heart’s Sake

foto: pořadatel akce

Artery Prague ohlašuje svou otevřenou výzvu pro novou skupinovou výstavu nazvanou “Heart for Heart’s Sake” plánovanou na 9. až 24. února 2018. Výstava je míněna jako brutální reakce na 14. únor a jeho naivní a zjednodušený přístup k lásce. Nehledají se zlomená srdce, ale ta, která jsou rozmačkána na padrť, která přestala bít, která byla snědena jako vnitřnosti, která byla obětována a rozdána jako hostie za účelem snědení.
 
Výzva je pro všechny lokální a mezinárodní umělce, začínající i stávající ikony, bez ohledu na jejich příběh, k poslání jejich děl v libovolných formách/médiích, pokud se týkají našeho tématu.
 
Pošlete fotografie Vašich děl na arteryprague@gmail.com do 31. 1. 2018. Výběr bude proveden k prvnímu únoru a finální díla by měla do galerie dorazit k 8. 2. 2018.
 
Zašlete všechny požadované informace emailem na adresu arteryprague@gmail.com a do předmětu uveďte Submissions for “HEART FOR HEART’S SAKE”

Pokud máte jakékoliv otázky, můžete volat na +420 602 178 075.
Nejlepší je poslat JEDEN email, který bude obsahovat násedující:
• 3 až 4 obrazové přílohy (JPG, PNG, TIF). Obrázky by měly mít 300dpi a nejméně 900px na šířku či výšku, nejvýše 1,5MB každý.
• Prosíme pojmenujte přílohy dle následujícího klíče: název díla, médium, rozměry, cena (pokud přihlašujete video nebo projekty “nových médií”, prosím přiložte link)
• Krátké BIO (word ve formátu .doc nebo PDF, prosím neposílejte celý životopis)
• Kontaktní informace: jméno, emailovou adresu, poštovní adresu a telefonní číslo
Neplatí se žádné zápisné, umělci jsou zodpovědní za balení a případné zaslání děl do galerie.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.