Share |

Arménská kapela Wattican Punk Ballet vystoupí v Olomouci

foto: pořadatel akce

Do Olomouce poprvé zavítá arménská kapela Wattican Punk Ballet v rámci svého evropského turné. V pátek 12. července odehraje koncert na netradičním místě, jehož atmosféra bude podpořena originálním nasvícením městských hradeb. ,,Koncertem v parku chceme poukázat na možnost využití zajímavých míst ke konání kulturních akcí, a tímto způsobem přiblížit historii a krásu města Olomouce nejen jejím obyvatelům, ale i ostatním návštěvníkům z širokého okolí. Koncert je první vlaštovkou ze série kulturních akcí v Bezručových sadech, které plánujeme uspořádat během tohoto léta a případně v příštím roce v rámci projektu „Bezpečný park“. Cílem je díky těmto aktivitám zvýšit frekvenci pohybu obyvatel v parku (i ve večerních hodinách), a tím snížit riziko kriminality.“ říká Jiří Jirák (Topol production).
 
Wattican Punk Ballet je kapela z Arménie, kterou tvoří sourozenci Gaya a Karen Arutyunyan, kteří vystupovali s celou řadou různých hudebníků jako například Alex Hacke (Einstruzende Neubaten), Bobby McFerrin a předskakovali i takovým hvězdám jako jsou Depeche Mode či Massive Attack. Jejich tvorba se pohybuje na hranici psychedelického rocku, dance punku, freak popu a performance.
,
,Diváci budou mít také jedinečnou možnost vidět po dvou letech kapelu Two Men, která už oficiálně nekoncertuje, ale odehraje speciální vystoupení pouze pro tuto příležitost.“ Dodává Alena Karkošková, produkční kavárny a multikulturního prostoru Café Mezi Světy.
 
Akce se uskuteční 12.7.2013 ve 20:00 v Bezručových sadech a vstupenky bude možné zakoupit v předprodeji za cenu 200Kč v Café Mezi Světy a Infocentru města Olomouc nebo na místě za 250Kč.
 
http://cafemezisvety.cz/

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.