Share |

Anti hendikep a Anti age Design od Franco Arazzi

Modelka Adéla Kulhánková je po 7 operacích kolena.
foto: Atinstudio

Ruku na srdce, kdo z nás někdy neměl vymknutý kotník, naražené koleno či nějaké jiné zranění, kterým byl rázem vyřazen z běžného provozu? Zkuste si vzít berle, aktovku či vaší běžnou kabelku a vyrazit do města. Rázem pochopíte, kde je pes zakopán!

České designérky z Franco Arazzi, jejichž minulá přehlídka se nesla v duchu „Anti age designu“, se tentokrát zaměřily na hendikepované s holí, berlemi či na vozíku a to opět napříč věkem. První ukázky z této připravované kolekce představí modelky s berlemi již v neděli 17. listopadu od 17.30 v Erpet Golf Centru, Strakonická 2860/4, Praha 5 na akci „Nejen golf a hendigolf“.

Modelky předvedou kabelky, které reflektují potřeby hendikepovaných - kabelka nesmí zaměstnávat ruce, ve kterých je nutné držet berle či hůl, musí být lehce přístupná, nevybočovat z těžiště např. při předklonu apod. Kromě toho musí být i ozdobou své majitelky, vyjadřovat její osobnost a hodit se k dané aktivitě.  Tvary kabelek jsou sice omezeny funkčností, ale zbývá dost místa pro kreativitu. A autorky se rozhodně nebojí ani barev a nadsázky!

„Potěšilo nás, že některé z kabelek naší standardní nabídky vyhovují i potřebám žen se sníženou pohyblivostí, přestože to nebylo původně naším záměrem. Nyní tyto modely rozšiřujeme o další Anti hendikep kousky a těšíme se na jejich nové majitelky. S „ Antihendi kabelkou“ můžete směle vyrazit na párty, ples, obchodní schůzku, golfový dýchánek či sraz motorkářů a je jedno, jestli vám je dvacet nebo sedmdesát,“říkají autorky.
 
www.francoarazzi.cz
www.facebook.com/FrancoArazzi
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.