Share |

Anketa o módě a stylu: Zuzana a Vašek, co založili happy obchod

foto: archiv happy obchodu

Jedni manželé. Jedna tvorba. Jeden e-shop Happy obchod. Zuzana a Vašek našli lásku v přírodních kamenech, dřevě a mozaice... Co si myslí o módě a stylu a co je těší? Zeptali jsme se:
 
Vaše definice módy a stylu?
Nemáme konkrétní styl. Tvoříme spolu s manželem podle momentální nálady a nápadů. Milujeme všechno barevné a různé techniky.
 
Co máte nejraději na své práci?
Přírodní drahé kameny. Líbí se nám také mozaika, proto jsme začali tvořit mozaikové prsteny a náušnice a náhrdelníky. To nás moc baví. Při tomto tvoření si odpočineme a vznikají nové nápady. V kombinaci mozaiky s drahými kameny a polodrahokamy jsou tyto šperky krásné a výjimečné. V naší tvorbě se kombinuje manželův technický přístup a můj umělecký ženský pohled. S manželem tvoříme vyřezávané dřevěné šperky z různého dřeva podle vlastních návrhů a nápadů. Začali jsme různymi tvary a barevnými kombinacemi, ale tvoříme také vtipné náušnice jako třeba letní ovoce. Vše s láskou. :-) Naše šperky najdete na internetovém e-shopu www.happyobchod.cz, kde se prezentuje celá naše tvorba. Je vzrušující něco pěkného vytvořit a o to více, když to ocení i jiní…
 
Jak si dobíjíte baterky?
Aktivním tvořením, zábavou s přáteli, dobrým filmem, kvalitním vínem, ale i dlouhým a hlubokým spánkem.
 
Co vás zaručeně potěší?
Úspěchy našich dětí, život a radost. Když vytvoříme něco nového, hezkého, když do dřeva a mozaiky vdechneme život.
 
Co děláte proti šedi?
Snažíme se upoutat originální barevnou tvorbou, která vynikne z davu... Snad se nám to daří!
 
www.happyobchod.cz
Výrobky najdete také v kamenném obchodě CVRK.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.