Share |

Anketa o módě a stylu: ZasPas. Tašky z recy bezpečnostních pásů.

foto: Vojtěch Lstibůrek (ZasPas)

Architektku Terezu Cieslarovou baví tvořit, proto si vymyslela české recyklované tašky z bezpečnostních pásů, které pojmenovala ZasPas. Zeptali jsme se jí, jak vnímá módu a styl a co dělá, aby se rozptýlila...
 
Vaše definice módy a stylu?
Definice? Jak se dá móda definovat? Můj pohled na módu není ničím jedinečný. Nosím to, co mi sedí, co je pohodlné, co má mnou oblíbené barvy, příjemný materiál a střihem a provedením je neotřelé. Koneckonců, móda je vždy odrazem osobnosti.
 
Co máte nejraději na své práci?
Jsem architektka, takže mě baví tvořit. Co se týče našeho koníčku, tedy tvorby tašek, tak skoro všechno. Jinak bychom mu nemohli věnovat tolik z volného času. Nejraději máme prodejní akce, kde si se zaujatými zákazníky můžeme přímo popovídat. Slyšet jejich názor, vysvětlit jim dotazy a hlavně jim navodit ve tváři úsměv. Každý kdo se dozví, z čeho jsou tašky vyrobené, se pousměje. Ať se mu líbí nebo ne, každého pobaví použitý materiál.
 
Jak si dobíjíte baterky?
Největší zábava je vše co děláme dohromady s přítelem. Není moc čas, a proto si užíváme každou chvilku. Hudba, sport, tanec nebo výlet nám vždy doplní energii.
 
Co vás zaručeně potěší?
Když máme zpětnou vazbu od zákazníka, že mu taška udělala radost a je s ní spokojený.
 
Co děláte proti šedi?
Děláme tašky. Černo-šedé :-), ale rozhodně nejsou všední. Ba naopak. Jsou z pásů, jsou pevné, funkční, neotřelé a mají nápad. Jen se podívejte.
 
www.zaspas.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.