Share |

Anketa o módě a stylu: Výtvarník a DJ Jakub Hošek

foto archiv Jakuba Hoška

Vzděláním je výtvarník, ale angažuje se i v muzice: tahá za nitky festivalu Creepy Teepee a spolupořádá koncerty hodně zajímavých kapel.
Tvá definice módy a stylu?
Móda a styl je něco, co tě obklopuje a je součástí života a jeho vnímání. Ta pravá kvalitní móda/styl vychází zevnitř. Formuje vkus a názor. Člověk, kterýmu chybí osobnost, zůstává v uzavřeném nešťastném povrchním kruhu.
Co máš nejraději na své práci?
Svobodu a vědomí, že dělám na něčem, co po mě zůstane...
Jak si dobíjíš baterky?
Makáním na sobě pro druhý, sněním o všem, co nemám a o všem, čím bych chtěl bejt.
Co tě zaručeně potěší?
Tolik skrytý krásy na světě, kterou každej den objevuju. Když zjistim, že ne každej je dement, mírumilovný věcný diskuze, šťastný momenty členů mojí rodiny, pokaždý, když „to“ zapadá do sebe, každej moment, když náš kolektiv maká kolektivně, další ověření jakýkoliv hodnoty, kterou mám v žebříčku a každý objetí s mojí holkou.
Tvůj tip, co dělat proti šedi:
Vyhledávat, třídit, objevovat neobjevený, tvořit, angažovat se, podílet se a snažit se žít život po svým a co nejpestřejc, neslevovat ze svejch postojů a plánů a chovat se tak, že nejsme na tomhle světě sami...dokud je přítomná ta šeď, je motivace s tím něco dělat, prát se s ní a nepřestávat se snažit ji proměnit v nesmrtelnou paletu světa a srdce :)
http://jakubhosek.tumblr.com/
http://www.am180.org
http://www.amdiscs.com
http://gothicdisneyland.tumblr.com

http://www.creepyteepee.org/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.