Share |

Anketa o módě a stylu: Prague Hand Poke Session

Naše ankety s 'handpoke' tatérkami, které můžete potkat 14.4.2018 na Prague Hand Poke Session.

Eliška Villnerová, Praha
Vaše definice módy a stylu?
Tak trochu punk, i minimalismus
 
Co máte nejraději na své práci?
Naplňuje mě neskutečnou energií kterou ráda předávám dál. Baví mě poznávat lidi, a díky kérkám se s nimi sbližovat. 
 
Jak si dobíjíte baterky?
Vzájemnou podporou s nejbližšími, dobrým
jídlem a pohodovými večeři u vínka, filmu atd ...Klasika.
 
Co děláte proti šedi?
Dávám lidem ink do kůže a tím dělám svět barevnější. 
 
Josefína Bakalářová, Plzeň
Vaše definice módy a stylu?
Co se módy týče, jsem spíše ten “šedivjejší” typ. Moje nejoblíbenější barva je černá a většinou mám barevnou pouze jednu věc. Třeba ponožky. Ale šedivá rozhodně nejsem - zachraňují to moje trojbarevné dready.
U tetování se držím spíše jednoduchosti a stylizace, ale vždycky se snažím aby každé tetování bylo něčím originální nebo na míru přesně dané osobě. Nejčastěji dělám drobné přírodní motivy.
 
Co máte nejraději na své práci?
Miluji být pánem svého času. Vyhovuje mi, že si můžu vybrat kdy budu pracovat, kde a s kým a i to co bude mojí pracovní náplní. Ráda také poznávám nové lidi. Každý člověk mne vždy něčím obohatí a každé sezení je něčím zajímavé.
 
Jak si dobíjíte baterky?
Jelikož dělám spoustu věcí a většinou se skoro ani nezastavím, ráda si občas jen tak sednu do křesla a přemýšlím. Aktivně odpočívám akrobacií na kruhu nebo různými venkovními aktivitami, ale nejvíc energie vždy získám když si po aktivně/pracovně ztráveném dni můžu pořádně odpočinout.
 
Co děláte proti šedi?
Snažím se hlavně být pořád pozitivní a veselá a rozdávat radost lidem kolem sebe. Osobně mi moc nezáleží na tom, co kdo nosí. Někdo na módu prostě je a jiný ne. Ale nejšedivješí mi přijde právě to, jak se každý neustále mračí. Proto si myslím, že nejdůležitější je rozjasnit lidem jejich den. A kolikrát k tomu postačí obyčejný úsměv.
 
Monika Vlčková, Praha
Vaše definice módy a stylu?
Něžnost, jemnost, jednoduchost 
 
Co máte nejraději na své práci?
Podporu lidí, svých kamarádů a rodiny. 
Vytváření něčeho, co tu po mně zbyde. 
 
Jak si dobíjíte baterky?
Tvořením návrhů, relaxem a chvilkami, které mám jen pro sebe a své blízké. 
 
Co děláte proti šedi?
Dělám z lidské kůže plátno.

 
Stěpánka Coufalová, Olomouc
Vaše definice módy a stylu?
Něco v čem se cítíš dobře, co tě vyjadřuje nebo jak bys chtěl být vnímán. Tetování je skvělý v tom, že je to zápis osobních prožitků a ozdoba těla, může vyprávět příběh a zároveň doplnit estetiku těla. Já si spíš razím cestu minimalismu, která je občas dost nabouraná láskou k historii a umění, takže to umí být i slušnej bizár. Jak v šatníku tak i v rámci umění pod kůží. Hlavně hodně černé!
 
Co máte nejraději na své práci?
Ty momenty štěstí, co moje oběť prožívá. Někdo víc, někdo míň, ale to nadšení z novýho obrázku jen tak schovat nejde. Asi tohle mě žene dopředu. A taky to spojení toho mýho “umění” a řemesla, který mi byly vždycky blízký a v tetování se krásně propojují.
 
Jak si dobíjíte baterky?
Nejvíc právě lidi, který za mnou přijdou, mám dost štěstí na ty pozitivní a zajímavý s krásnou duší. Zní to asi dost ezo, ale líp to vyjádřit neumím. V přírodě spíš relaxuju. Je v ní klid a je mi zdrojem inspirace… takové té nevyčerpatelné. Anebo v galerii, v dnešní době už moc lidí nechodí, tak je čas se nadechnout…
 
Co děláte proti šedi?
… dost tmavé šedé spíš pod kůži přidávám, ale to se taky počítá. Ruční kérky jsou teď dost v rozkvětu, ale každý tatér má svůj rukopis a ten jde rozpoznat. O to lepší je tahle doba v tom, že si lidi vybírají tatéry podle toho co dělají a nebojí se přijet klidně tisíce kilometrů kvůli obrázku, kterej si s sebou ponesou v životě. Pro mě je důležitý osobní přístup a dělat vlastní, originální návrhy. Snažím se aby se u mě každý cítil dobře a vzpomínal nejen na tetování, ale i ty přijemný chvíle při kterých vznikalo.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.