Share |

Anketa o módě a stylu: Francouzský fotograf Outoframe

foto Outoframe

Fotograf-samouk Outoframe se narodil v roce 1978 na předměstí Bordeaux. Má na svědomí několik samostatných projektů. Fotil v Evropě (Island, Anglie, Španělsko, Srbsko, Maďarsko, Rumunsko, Turecko a Francie), v severní Americe (Kanada a USA), na Blízkém Východě (Libanon) a v jihovýchodní Asii (Thailand, Laos, Vietnam, Hong Kong a Taiwan). Jeho práci si můžete prohlédnout v naší galerii nebo na www.outoframe.com.
Jaká je tvoje definice módy a stylu?

Hlavně to, že obě věci jsou svým pravým opakem. Móda je podle mě hlavně způsob, jak nutit lidi konzumovat. Dělá nás to posedlými produkty, celebritami a krátkodobými věcmi. Na druhé straně styl jsou všechny znaky, které charakterizují každého člověka na ulici nebo jakoukoliv lidskou bytost. Jak vypadáte, jak chodíte, jak myslíte a mluvíte... První je vlastně naformátované, druhé není, je přirozené.

Co máš na své práci nejradši?

Když nechám do svých výletů vstupovat spontánní a nečekané. Vznikají tím skvělé situace a setkání.

Jak si dobíjíš baterky?

Nechám si jeden celej den a zůstanu sám a potichu. Vypnu si mobil a utnu všechny komunikační kanály, abych si zachoval klid v duši. Někdy jedu pryč a pozoruju, někdy zůstanu doma.

Co ti vždycky udělá dobře?

Jíst těstoviny s jakoukoliv omáčkou a poslouchat u toho můj "kompas": písničku  "North, East, South, West" od Kool & the Gang.

Tvůj tip co dělat proti šedi?

Snažím se nabourávat monotónnost tím, že zůstávám zvědavý a všímám si toho, co se kolem mě děje.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.