Share |

Anglické duo Jamie Marshall & Clive Gregson zahraje v Jazz Docku

foto: pořadatel akce

Druhé vydání Hennessy Artistry představí 7.6.2013 v Jazz Docku anglické duo Jamie Marshall & Clive Gregson a domácí Atomic Gigolo.
 
Po úspěšné premiéře nás nyní čeká druhé vydání Hennessy Artistry, kdy se  během jednoho večera, v pátek 7.6.2013, na scéně pražského Jazz Docku představí několik skvělých hudebníků, a kromě skvělých Hennessy drinků budeme moci ochutnat několik hudebních žánrů.
 
První z nich je anglické duo Jamie Marshall & Clive Gregson.  Charizmatický zpěvák a kytarista Jamie Marshall kombinuje folk, soul, rock a blues, a dříve hrál Jamie s takovými hvězdami, jako jsou Don McLean, The Blues Band, Paul Young and Los Pacaminos, s frontmanem skupiny Squeeze Glennem Tilbrookem a britskou bluesovou legendou Long Johnem Baldrym. Tentokrát vystoupí společně s dalším anglickým písničkářem Clive Gregsonem.
 
Následovat pak bude koncert domácí kapely Atomic Gigolo. Těšit se můžeme na progresivní hudbu s elektronickými zvuky, volnou improvizací, dechovou sekcí a DJe. Styly jako jungle, triphop, acid jazz, atomic grooves, dub, breaks nebo electro jsou promíchány v energický mix živě hrané taneční hudby se speciálním hostem - MC Antwvi.
 
První koncert startuje ve 20.00 hodin, a vystoupení Atomic Gigolo následuje ve 22.00.
 
www.jazzdock.cz
www.facebook.com/HennessyCZ
 
Hennessy Artistry je hudební koncept, který vznikl před sedmi lety a dnes existuje ve více než 40ti zemích světa. Hennessy Artistry je ztělesněním vášně pro spojování různé hudby, kultur a lidí. Po dobu 250 let své existence absorbuje značka Hennessy rozmanité hudební vlivy – od vážné hudby po jazz, funk, soul, hip-hop, latinské rytmy, pop a elektronickou hudbu.
 
Hennessy nabízí hudebníkům z různých hudebních světů příležitost postavit se na scénu a  předvést svoji hudbu v té nejlepší možné podobě – stejně jako Hennessy ‚komponuje‘ své koňaky z těch nejlepších eaux-de-vie ze svých sklepů. Vrámci programu Artistry již Hennessy spolupracovalo s řadou uznávaných umělců jako například The Roots, Common, Imany, Erykah Badu, Sammi Cheng, Will Pan, Kelly Rowland, Pharrell, Chaka Khan, Bobby Brown, Q-Tip, Damian Marley, Shabba.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.