Share |

Alex Clare přijede poprvé do Prahy už 21. října

repro k akci

Britský hudebník Alex Clare se chystá na turné a zavítá při něm vůbec poprvé i do České republiky. Na jeho premiérové vystoupení se můžeme těšit už 21. října v pražském klubu Roxy. Vstupenky k zakoupení v síti Ticketpro.

Sám Clare označuje svoji hudbu za cross mezi dubstepem, elektronikou a soulem – jeho kapela hraje živou hudbu doplněnou o elektronické prvky. 

„V Praze jsem ještě nikdy nebyl. Vybaví se mi spousta příběhů o staré židovské Praze a Golemovi, a už se moc těším, až si Prahu osobně prohlédnu – a hlavně se těším na skvělé české fanoušky!“ nechal se slyšet Clare.

Skladba Too Close z Clareova debutového alba Lateness of the Hour sklízí nevídané úspěchy a objevila se také mimo jiné i v reklamě Microsoftu na Internet Explorer 9. Téměř okamžitě vyletěla nahoru ve všech žebříčcích světových hitparád a prodala přes 1 000 000 digitálních kopií a stala se tak platinovou. I další Clareova hitovka, Treading Water, útočí na žebříčky světových hitparád. Clare nechal ony dubstepové prvky v albu natočit esa v oboru: DJ Dipla a Switche, a tento krok se mu vyplatil v podobě zajímavé a neotřelé hudby.

V sousedním Německu již je většina koncertů Clareova turné vyprodána. Českým fanouškům se tedy Clare představí již 21. října v pražském klubu Roxy. Vstupenky k dispozici v síti Tickepro.
 
Too Close http://www.youtube.com/watch?v=zYXjLbMZFmo

http://www.alexclare.com/
https://www.facebook.com/events/388601791175830/
http://roxy.cz

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.