Share |

Afterparty festivalu Stop Zevling vol. 6: From field to underground

repro k akci

První oficiální afterparty festivalu Stop Zevling vol. 6 “FROM FIELD TO UNDERGROUND” svou první návštěvou poctí anglický producent Last Japan. 
 
Pořadatelé festivalu Stop Zevling nám poslali následující info:

Na afterparty festivalu Stop Zevling vol. 6, který proběhne 8. září, se téhož dne v klubu Cover Place nedaleko Vysočanské objeví řada deejays, jimž bude vévodit londýnský producent Last Japan.

Mix hudebních stylů, jako jsou ghetto funk, 2-step garage, grime, dubstep, rnb, filth, funky nebo třeba dirty south, bude v potemnělé atmosféře rozsáhlého klubu vznikat i díky účasti sedmi domácích DJ's, z nichž každý reprezentuje trochu odlišné pojetí, všichni ale slibují energickou party:

Akvamen (Jägermeister)
dMIT.RY (Neo Violence / http://soundcloud.com/dmit-ry)
Stifler (Dubsteblog DJ's / http://facebook.com/dubsteblog)
Jaykob (Soul Riders / http://djjaykob.blogspot.cz)
Taktik (Soul Riders / http://soundcloud.com/dj-taktik-aka-strat-k)
Rusty & Pedro (HipHopStage.cz / http://www.hiphopstage.cz/live-show/fresh-addiction)

Třešničkou na dortu však bude již zmíněný člen labelu NEPTUNE8, Marco Giuliani alias Last Japan (http://www.facebook.com/lastjapan). Ten je odpovědí na otázku, co může vzniknout, když se ve vaší tvorbě začne mísit 2-step, grime, dubstep a okořeníte to špetkou funky. Naposledy jsme ho mohli výrazněji slyšet zejména spolu s Trimem, bývalým členem Roll Deep Crew, v nahrávce East, jen Japanův Soundcloud kanál (http://soundcloud.com/lastjapan) nebo jednoduché prohledání Youtube (http://bit.ly/OzrObk) ale nabízí mnohem víc než to. Jeho dobře čitelný rukopis ovšem nebude to jediné, co uslyšíme, Last Japan má pochopitelně cit pro kvalitní hudbu a nebude míchat jenom tu svoji, takže se můžeme těšit na originální mix, který v tuzemsku není běžně k dostání.

Last Japan - East ft. Trim / http://youtu.be/P-vqAcdfUQY
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/P-vqAcdfUQY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe

Mejdan je také věnován jezdcům velkého finále Lakai Rides on Ambassadors 2012 (www.facebook.com/events/166770760121166), čeká vás welcome drink,  bary, hostesky a dvě stage. To vše za 120 Kč v předprodeji (Ticketstream) a 150 Kč na místě, pro účastníky Sport Jamu pak jen symbolických 50 Kč. Klub Cover Place najdete pár minut od metra Vysočanské, ve Freyově 27/82 na Praze 9. Startujeme ve 22:00.

Oficiální afterparty festivalu Stop Zevling vol. 6 “ FROM FIELD TO UNDERGROUND”
club Cover Place (atomový kryt o rozloze 1200 m 2), Freyova 27/82, Praha 9 – Vysočany
8. září 2012, start 22:00

www.stopzevling.cz
www.facebook.com/events/363400507039075/?ref=ts

Ticketstream:
http://www.ticketstream.cz/pls/czech/dls.dls_by_event_tr?event_id=92970&...


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.