Share |

Afrika Islam na lodi a Lávce

foto archiv pořadatele

 

DJ Afrika Islam se chystá znovu do ČR, tentokrát zahraje kromě klubu i na vlnách Vltavy. 

GTFCKD

13.5.2011 – Lávka Praha

VIP Party Boat: Afrika Islam (USA), Ketan (Cz), AK-47 (Yug)

Radio Expres Stage: MR.X aka Afrika Islam (USA), Josef Sedloň (Cz), Ketan feat. Rishin (drums), Dannloop (Cz)

Lávka Night Hip Hop Stage: Orion, Rawal, Maztah

Vstup: pouze do klubu Lávka v předprodeji 200,- + poplatky/ 250,- na místě, VIP pouze v předprodeji 500,- + poplatky

GTFCKD with MR.X aka AFRIKA ISLAM

Vzhledem k tomu, že v květnu má být opravdu teplé počasí, užijeme si program již 4. dílu párty GTFKCD v plné jeho síle. Co všechno vás 13. 5. v klubu Lávka a jeho okolí čeká?

Dle svých vlastních slov má Afrika Islam pro nás přichystanou živelnou show, jakou tady ještě nikdo neviděl. Ta bude rozdělena na dvě vystoupení. Kratší funky part představí na VIP Boatu a poté se pochlubí taneční dvouhodinovkou přímo v klubu Lávka. 

HLAVNÍ PROGRAM – KLUB LÁVKA

Akce se koná v pátek 13.5.2011 v klubu Lávka. Hlavní program začíná ve 22:00 a končit bude okolo 06:00. Klub pro návštěvníky bude otevřen od 21:30. Hlavní program nabídne dvě oddělené hudební stage. 

Na hlavní Radio Expres stage se můžete těšit na taneční elektronickou smršť v čele s Afrikou Islamem, kterého doplní legenda naší klubový scény Josef Sedloň, rezident Ketan s perkusistou Rishinem a Dannloop

Na druhé alternativní stage vás rozhoupe aktuální sound hip hopu ve všech jeho podobách v režii předních českých djs, jimiž jsou oblíbené tváře tohoto stylu. Jmenovitě člen legendárních PSH Orion, dále DJové Maztah a Rawal

Klub již bude plně otevřen,  členité prostory včetně teras v bezprostřední blízkosti Karlova mostu. 

O vizualizaci se bude starat celý večer VJ Luper z KinocirKus crew a  Paddy V.I.A. z Artist Collective Area.

VIP PARTY BOAT TRIP

Nepříjemnější novinkou 4. dílu GTFCKD je bezesporu VIP Party Boat. Ta se nám, díky již teplému počasí, vyloženě vybízí. Tato speciální loď bude vypravena od klubu Lávka v den akce, tedy 13.5.2011 - odjezd 20:00 a na nikoho se opravdu nemůže čekat. Doporučujeme majitelům VIP lístků dostavit se cca 30 minut před odjezdem lodi. Loď odplouvá z přístaviště, jenž se nachází přímo v klubu Lávka!

Poté se už naloděni naladíte na vlnu Afriky Islama a dalších DJů. Přejeme skvělou zábavu na palubě! 

Loď vás doveze zpět ke klubu okolo 23:00. Tedy již přímo do rozjetého hlavního programu. Na této 3 hodinové plavbě vás bude bavit svou show ve funky stylu Afrika Islam. Doplní ho Dj AK-47 ze seskupení Los Fishos Acidos a House of Samba spolu s Ketanem. Na lodi se budeme vlnit vyloženě ve veselých a letních rytmech funky houseu, energického latina a samby. Pro naprosto všechny přítomné budou připraveny uvítací welcome drinky od hlavních sponzorů naší párty. 

VIP loď má omezenou kapacitu maximálně 150 lidí. V předprodeji je již pouze 80 VIP lístků. S koupí tedy rozhodně neváhejte.

Pokud si chcete párty užít se vším všudy, setkat se s Afrikou Islamem osobně, podebatovat s touto světovou djskou star u sklenky dobrého pití, buďte s námi na VIP lodi. 

Nebudete litovat!

 

VSTUPENKY

Základní vstupné jen na hlavní program do klubu Lávka od 22.hodin si můžete zakoupit v předprodeji v síti Ticketportal za 200,- + poplatky. 

Na místě si můžete základní vstupenku zakoupit za 250,-. 

VIP vstupenku. jež platí jak na VIP Boat, tak do klubu Lávka, pořídíte pouze v předprodeji za 500,- + poplatky. 

www.getfcked.com 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.