Share |

Aerodrome festival se promění v třídenní multižánrovou přehlídku zahraničních hvězd

foto: pořadatel akce

Macklemore, Nine Inch Nails, Wiz Khalifa, Limp Bizkit, Stone Sour, Parkway Drive, Bullet for My Valentine, Hollywood Undead a mnoho dalších...
 
Aerodrome festival vstoupí do patého ročníku, který se v příštím roce uskuteční v závěru června, s řadou novinek! Rozroste se do počtu dní i pódií, nabídne ještě více zahraničních hvězd a multižánrový rozměr!
 
Vstupenky jsou v prodeji na www.aerodrome.cz. Prvních dva tisíce kusů je k zakoupení za zvýhodněnou cenu 2990 korun. Po vyprodání limitované série budou k dostání za 3490 Kč.
 
Po letošním ročníku, který uvedl jak zástupce rockové tak i hip hopové a popové scény, se žánrové spektrum Aerodrome festivalu v příštím roce ještě rozšíří. Pořadatelé tímto podnikají první krok směrem k akcím zahraničního formátu, kde žánr nehraje roli a na jednom pódiu se střídají zástupci zcela odlišných hudebních stylů.
 
Program festivalu se proto v příštím roce rozroste do tří dnů a bude probíhat na dvou pódiích. Oproti letošním šesti účinkujícím se příznivci Aerodromu mohou v příštím roce těšit na třicet vystupujících, z nichž je v tuto chvíli známých prvních osm jmen, včetně tří ze čtyř hlavních hvězd prvního pódia a tří headlinerů druhé scény.
 
První scéně, která bude věnována zástupcům popu, indie, hip hopu a elektroniky, bude vévodit jedna z nejvlivnějších industriálních kapel 20. a 21. století - Nine Inch Nails a dva z nejpopulárnějších raperů současnosti - Macklemore a Wiz Khalifa. Čtvrtá hlavní hvězda bude ještě oznámena.
Příznivcům rocku, metalu a hardcoru bude věnováno druhém pódium, jehož program nabídne tak zvučná jména jako Limp Bizkit, Stone Sour, Parkway Drive, Bullet for My Valentine, Hollywood Undead a mnoho dalších ještě přibude.
 
Nově také festival letos opustí Prahu a přesune se na letiště v Panenském Týnci, které přináší dvě nesporné výhody - program nebude limitován vyhláškou nočního klidu a může tak probíhat až do časných ranních hodin a zároveň návštěvníkům umožní kempování v areálu festivalu.
 
Aerodrome Festival 2018, Panenský Týnec, 28.-30.6.2018
Macklemore, Nine Inch Nails, Wiz Khalifa, Parkway Drive, Stone Sour, Limp Bizkit, Bullet For My Valentine, Hollywood Undead a mnoho dalších.
/WEB/

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.