Share |

Aerodrome Festival: Kdo kdy hraje

foto: pořadatel akce

Aerodrome Festival láká na Linkin Park a další zahraniční hvězdy
V neděli 11. června se Letiště Letňany promění v dějiště čtvrtého ročníku Aerodrome Festivalu, který k nám pravidelně vozí ty největší zahraniční star. O tom, že ani letos tomu nebude jinak, svědčí line-up nabitý hvězdnými jmény. Hlavním headlinerem bude legendární nu-metalová skupina Linkin Park, která v Praze vystoupí po deseti letech.

Linkin Park fanouškům představí nejen staré dobré známé hitovky, ale i songy z nového studiového alba, které vyšlo v polovině května. Kromě nich slibuje čtvrtý ročník Aerodrome Festivalu i další světová jména. Stejně jako v předchozích letech tu totiž vystoupí výhradně zahraniční interpreti.
 
Během letošního více než desetihodinového hudebního maratónu se na pódium postaví třeba i oblíbená skupina Simple Plan z Kanady. Vystoupení rapera Machine Gun Kelly alias MGK zaručí, že si na své přijdou i ti, kteří nepřestávají lovit nejlepší hip hopové zážitky. Dalšími účinkujícími budou energií překypující kapely Enter Shikari, Royal Republic a Counterfeit, které jsou již českému publiku dobře známé.

Program odstartuje už ve 13:00 hodin a otevře ho vystoupení britských Mallory Knox, které si jako jednu z pěti hostujících kapel  na letošní turné vybrala již zmiňovaná skupina Simple Plan. O správný warm up se postará i ledově namražený Jägermeister. Brány areálu budou otevřeny od 12:00 hodin.

Chcete-li na vlastní kůži zažít unikátní atmosféru jediného českého festivalu, kde vystupují pouze zahraniční interpreti, dorazte v neděli 11. června na 4. ročník Aerodrome Festival na pražské Letiště Letňany.

Harmonogram:
Mallory Knox 13:00-13:30
Counterfeit 14:00-14:45
Royal Republic 15:15-16:00
Enter Shikari 16:30-17:30
Machine Gun Kelly 18:00-19:00
Simple Plan 19:30-20:30
Linkin Park 21:15-23:00


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.