Share |

Advent na Praze 3

foto Praha 3 PR

 
Pro obyvatele i návštěvníky Prahy 3 je letos opět na konec roku připraveno několik příjemných akcí. V rámci Adventu 2017, který pořádá radnice Prahy 3, jsou od konce listopadu na Náměstí Jiřího z Poděbrad tradiční adventní trhy s doprovodným programem. V kostele Nejsvětějšího Srdce Páně pořádají koncerty a i na dalších místech Prahy 3 je připraven program a to až do konce tohoto roku.
Nejbližší akcí je Adventní koncert houslistů Václava Hudečka a Miroslava Vilímce, flétnistky Markéty Stivínové a orchestru Musica Lucis Praga v pátek 15.12. od 20 hodin na náměstí Jiřího z Poděbrad. 16.12. bude v Betlémské kapli na Žižkově probíhat od 17 hodin Adventní koncert Consortium Pragense Orchestra. Živý betlém připraví 17.12. od 17 hodin opět na náměstí Jiřího z Poděbrad divadlo V Pytli.
Ve známé hospodě U vystřeleného oka  je připraven Advent v Undergroundu vždy od 19 hodin až do 22.12..
Vrcholem Adventu 2017 na Jiřího z Poděbrad bude 23.12. Česká mše vánoční od Jakuba Jana Ryby v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně v podání členů orchestru a sboru Národního divadla v 16 hodin.
Na náměstí Jiřího z Poděbrad v galerii Toyen až do konce ledna 2018 uvidíte výstavu Martina Velíška. Velíšek připravil i nový kalendář pro Prahu 3 na rok 2018.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.