Share |

adidas představil kolekce na jaro a léto

Byli jsme se podívat na kolekce adidasu pro nadcházející sezonu.
Co jsme viděli:
Hodně potisků (kytky, puntíky)
Retro 90s
Materiály, které nejsou nyní úplně obvyklé - waflové úplety apod.
Sukně z teplákoviny
Pudrovou růžovou
Veselé barvy na botách 
Motivující střihy oblečení na sport
Hezké věci od Stelly, dosti jemnou
Nazouvací NMD
-
/OBŘÍ FOTOALBUM ZDE/
-
TISKOVÉ ZPRÁVY:
Kolekce adidas Originals jaro a léto 2017
Značka adidas Originals přichází s kolekcí pro jaro a léto 2017, která se v duchu průkopníka kombinace streetové módy, ikonických sportovních outfitů a obuvi, inspirovala pro novou kolekci v dědictví  90. let a síle odstínů zelené palety barev. Klasický sportovní design doplňuje odvážnou nostalgickou grafikou, současnými střihy, moderními materiály a perspektivou, aby tak vytvořila současný osobitý trend jedinečnosti adidas Originals.  V kolekci se prolínají sportovní mikiny, teplákové kalhoty s novými designy populárních modelů bot NMD a Equipment, ženy si navíc přijdou na své s různými délkami sukní a šatů. Lookbook ke kolekci Equipment se zrodil pod rukama odvážného fotografa Juergena Tellera v nekonvenčním berlínském prostředí, který svým dílem dokázal navrátit adidas Originals zpět ke svým kořenům, ukazuje syrovost, integritu a nefalšovaný styl tří pruhů. Prohlédněte si celý lookbook zde.
 
Kolekce Adicolor Deluxe
 Speciální letošní podkolekce adidas Originals pro jaro a léto 2017 nese název Adicolor Deluxe. Ta přináší ikonické kousky se třemi pásky ve vysokokvalitních moderních materiálech a siluetách. Propojují funkčnost, pohodlí a eleganci.  
 
Kolekce oblečení Superstar
Sama značka je nositelem Originální kultury, stejně jako je letošní kolekce oblečení Superstar. Známá obuv Superstar byla zrozena ve sportu a s pozvolným přenesením do ulic se stala ikonou tenisek. Oblečení z kolekce čerpá inspiraci z Brooklynu, epicentra nostalgie, a obnovuje pouliční kulturu i pro novou generaci. Designové kousky představují kombinaci klasického a moderního pojetí módy, ve které se setkávají sportovní a streetwear vlivy. Kolekce je bohatá na různé druhy materiálů, které jsou navržené jako “oversize” modely, svršky padají přes ramena a detaily na oblečení připomínající ikonické Superstary. Na svršcích také nechybí velký trojlístek adidas Originals, díky kterému může každý vyjádřit svůj pouliční postoj.
-
Sportov kolekce adidas jaro/léto 2017
 Nová kolekce adidas pro jaro a léto 2017 dodává potřebnou funkční oporu a respektuje aktuální módní trendy. Představeno je špičkové vybavení, které profesionálkám pomáhá podat co nejlepší výkony, a zároveň je tou správnou výbavou pro začátečnice, které ocení kvalitní a módní zpracování při každém kroku.
V nové kolekci si může každá žena naplno užívat pohyb, cítit se přirozeně žensky, pohodlně a zapomenout na všechny starosti běžného dne. Přední funkční technologie zajišťují například udržení příjemné tělesné teploty, jiné se zase zaměřují na vysoké pohodlí a podporu svalových skupin při klíčových pohybech pro daný sport. Každý kousek v nové kolekci je promyšlený do posledního detailu a celá kolekce se dá skvěle kombinovat a vrstvit.
Trénink a fitness
 Univerzální fitness kolekci na jaře zdobí jednoduché barvy a originální potisky, do kterých se řadí imitace přírodních i zvířecích vzorů v nejrůznějších barvách. Kolekci barevně dominuje modrá, červená, růžová, dále také stále módní kombinace černé a bílé společně s dalšími neutrálními barvami. Na výběr je množství střihů a délek, ze kterých poskládáte vhodný outfit na jógu, aerobic, zumbu, nebo i kruhový trénink či klasickou hodinu v posilovně. Široká škála podprsenek nabízí modely se třemi stupni podpory od oboustranných nebo bezešvých podprsenek až po pevné varianty pro sporty s vysokou zátěží. Různá zpevnění pro naprostou volnost pohybu při cvičení. Pestrou nabídku oblečení doplňují stylové fitness boty určené pro indoorové aktivity, praktické doplňky a sportovní tašky.
h
 Běžkyním nová kolekce nabízí jemné pastelové odstíny, růžové, zelené, modré, šedé a bohatý výběr funkčního oblečení a obuvi. Od jednobarevných dlouhých legín až po krátké volné šortky v pestrých barvách, triček s dlouhým rukávem, tílka, kde je každý kousek speciálně uzpůsoben pro maximální pohodlí pro běh na jaře a v létě. Profesionálky i začátečnice, městské běžkyně i dobrodruzi dávající přednost běhu v terénu si letos opět přijdou na své. Modely s revolučním materiálem odpružení boost™ letos přicházejí v ještě více barevných provedeních a modelech. Horké letní dny nebudou žádnou překážkou pro technologii climachill™, která zchladí svou ventilací a odvádí pot a teplo od těla. Nachází se v oblečení i obuvi, aby zaručila maximální pohodlí a výkon bez starostí. Populární řady jako Supernova a adizero obohatily letošní kolekci četnými variacemi barevných kombinací pro všechny běžkyně, které nechtějí ztratit nic ze svého stylu ani běžeckého výkonu. Vysoce kvalitní běžecké kousky motivují ženy, aby byly lepší s každým během. 
adidas Athletics
 Road Trip příběh – kolekce určená pro atlety cestujícími za svými cíli, extrémně pohodlná díky materiálovému složení a konstrukci (dodatečné kapsy,  kapuce atd.). Kolekce adidas Z.N.E. si klade za cíl nabídnout sportovcům prvotřídní pohodlí, ale zároveň se snaží zachovat i prvky sportovní a streetové módy. Například uvedená dámská mikina je vybavená řadou sportovních detailů, má zapínání na zip po celé délce a dokonce i extra velkou kapuci, kterou je možné stáhnout až do obličeje a lépe si tak odpočinout. Je vyrobena z texturované melírované tkaniny a dostala sportovní zúžený střih. Vnitřní kapsy se zase postarají o všechny nezbytné drobnosti.
Kolekce obsahuje kousky, které jsou „NO DYE“ to znamená, že vlákna nebyla barvená, čím se při výrobě ušetřily tisíce litrů vody. Kolekce ZNE NO DYE je tak šetrná k životnímu prostředí.
 adidas by Stella McCartney
V nabídce luxusní sportovní kolekce adidas by Stella McCartney si vyberou fanynky téměř všech sportovních aktivit od cyklistiky, plavání a fitness lekcí  až  po  jógu.  V kolekci dominují neutrální barvy s jemnými potisky a nápisy určené pro kombinaci s jasně barevnými kousky, kde převládá sytě žlutá, vínová a modrá barva.  
 
 
adidas StellaSport
Dívčí a hravá kolekce z kreativního pera Stelly McCartney překypuje energií stejně jako akční slečny, pro něž je určená. Duhové barvy a velkoplošné barevné panely doplňuje květinový motiv a jemně pastelový vzor inspirovaný vojenským stylem, který zdobí hned několik trendy kousků do města i na sport.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.