Share |

adidas Originals Tennis Hu - nové boty od Pharella Williamse

 
PHARRELL TENNIS HU
Inspirovány originálem, přetvořeny Pharrellem Williamsem
 
KVĚTEN 2017 -  Hu je víc než kampaň či kolekce bot, představuje víru. Název Hu odkazuje k anglickému Human a snaží se dát nás dohromady jako lidi, oslavuje kulturní různorodost a zároveň naši kolektivní sílu.
Každá spolupráce adidas Originals se snaží posunout značku do nové oblasti. Loňská kolekce Hu představená ve spolupráci s Pharellem pracovala s botami NMD a hrála si s jejich tvarem a barvou. Tento rok jde o krok dál, představuje Tennis Hu – zcela novou siluetu boty, a vůbec poprvé bude obsahovat signaturu Pharrella Williamse.
Tennis Hu vzdávají poctu minulosti a barevností vycházejí ze dvou nejvíce ikonických modelů tenisových bot. Bílé se zelenými detaily navazují na Stan Smithy, zatímco žluté lemy, žlutá podrážka a zlatá nášivka na patě jsou charakteristikami Forest Hill, tenisové klasiky ze 70. let  
Tennis Hu jsou navrženy jako letní model. Svršek boty je z flexibilního Primeknitu, na jehož jemnou texturu navazuje lehká podrážka z EVA s „waflovým“ vzorem. Šněrování je zabudováno do těla boty. U modelů Tennis Hu využívá adidas a Pharrell komponenty moderních běžeckých bot, které umisťuje na ležérní tenisový model.
Pharrell je jedním z neuznávanějších světových producentů. Jako skladatel písní je i vypravěčem příběhů, takže lze očekávat, že další model Tennis Hu bude doprovázet silný příběh. Loňské uvedení Hu komentoval Pharrell jednoduchou větou: „Hraju pro lidskou rasu.“ Letos se bude Pharrell inspirovat pro nadcházející barevné varianty svými zážitky z cestování po všech koutech světa.
Všechny nejlepší tenisky vzniklé spoluprací mají svojí story. Zde je tedy teniska, která s bohatou historií adidas Originals kráčí do nových oblastí.
Tennis Hu je v České republice dostupné ve vybraných sneaker prodejnách za 3490 Kč.
 
#adidaspharrellwilliams
#adidasoriginals
@pharrell
@adidasoriginals
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.