Share |

3+1 novinky z Audiotéky

Opět vám přinášíme několik tipů na nové zajímavé audioknihy. Zpestřete si podzim! Na všech odkazech nalezete ukázky zdarma.
 
Sue Kaufman
Deník americké manželky

příběh ženy v domácnosti, která hledá únik ze stereotypu v nevěře. Autorka Sue Kaufmanová. Čte Simona Postlerová. Režie a hudba Jakub Tabery. Mistr zvuku Jan Kacián.

Deníkově zpracovaný román o životě manželky newyorského advokáta a matky dvou dcer z „lepší společnosti“. Tina Munviesová by měla mít na starosti pouze úklid, chod domácnosti, manželství, výchovu dětí a společenský život rodiny… Sedí celé dny doma, ztrácí své sebevědomí, utápí se v depresi a není divu, že spadne přímo po hlavě do nebezpečného vztahu, který vnese do jejího života nečekané problémy.

audioteka.com/cz/audiobook/denik-americke-manzelky

 
František Niedl
Čas vlků
Čas vlků - audiokniha obsahuje historický román odehrávající se v 15. století. Autor František Niedl. Čte Dušan Sitek. Režie a hudba Jakub Tabery. Mistr zvuku Jan Kacián.
audioteka.com/cz/audiobook/cas-vlku

 

Ruth Ware
Žena z kajuty č. 10

Novinářka Lo Blacklocková píše hlavně do cestovatelských časopisů, a právě dostala životní šanci: má se vydat na luxusní plavbu po norských fjordech, a to s nejvybranější společností. Okružní plavba na soukromé jachtě Polární záře se z elegantní pohádky plné večeří ve velkém stylu a noblesních kajut, změní v noční můru. Lo v šeru zahlédne, že někdo spáchal vraždu. Ale kdo? Nikdo kromě ní incident neviděl a nikdo z hostů nechybí. Co se vůbec stalo? Něco je tu velice špatně…
 
Román, který připomíná vrcholné dílo Agathy Christie, je plný překvapení a zvláštních, nepříjemných odhalení.
audioteka.com/cz/audiobook/zena-z-kajuty-c-10

 
 
A bonusový minitip: Zítra vychází audioverze titulul Boss Babiš.
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.