Share |

1. září: MOLOTOV!

V sobotu hrají v Rock Café mexičtí Molotov.
Rock-latino kapela, která se dala dohromady v roce 1995 právě v Mexiku. Jejich neustálý hudební vývoj, kreativita a všestranná   nadanost všech čtyř členů kapely (muzikanti jsou známí tím, že se střídají za hudebními nástroji), směsice stylů od rocku, přes rap, latino, funk, cumbia a crossover, a hravě vtipné, často politicky angažované („Gimme Tha Power“, „Frijolero“) texty ve španělštině a  angličtině jim získávají další a další oddané fanoušky napříč americkým kontinentem i zbytkem světa již více než 15 let!
Mezi mnoha ostatními oceněními byla skupina nominována na Grammy v kategorii „Nejlepší interpret Latino/Alternativního rocku“.    
Vyhráli i cenu MTV za nejlepší rockovou skupinu a získali si četná uznání za platinové desky ve Španělsku, Chile, USA, Mexiku, Argentině a Kolumbii. 
Jejich turné po Rusku, Evropě a Latinské Americe se stalo obrovským hitem, především díky explozivnímu zvuku, originálnímu  humoru a kritice vládní garnitury. 
Tato zkušenost dala vzniknout prvnímu živému albu a DVD „Desde Rusia Con Amor“ a Molotov zavítají do pražského Rock Café v  sobotu 1.9. právě v rámci stejnojmenného evropského turné!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.