Share |

Dlabačov slaví narozeniny!

foto: pořadatel akce

Jediné kino na Praze 6 oslaví své 2. narozeniny. Těšit se můžete na celodenní program, který začíná v 11:00 28.10. a bude pokračovat až do večerních hodin. Nenechte si ujít speciální HOGO FOGO oslavu břevnovského kina!
 
Oslava, inspirovaná filmovou klasikou režiséra Jaroslava Papouška „Homolkovi“ bude opravdu HOGO FOGO a srdečně jsou zváni dospělí i děti! „Těšit se můžete na spoustu filmů, jak na českou rodinu Homolkových, tak na filmovou novinku Po strništi bos od Jana a Zdeňka Svěrákových. Nejmenší účastníci pak na pásmo pohádek medvídků od Kolína: Pojďte pane, budeme si hrát. Zlatým hřebem večera pak bude Stand-up Show Ester Kočičkové a Dominika Heřmana Lva,“ zvou na oslavu narozenin pořadatelé Kristina Charvátová a Marek Škarpa.
 
Dlabačov také nabídne pro každého od 6 do 100 let workshop animovaného filmu, během kterého může každý nahlédnout pod pokličku výroby animovaného filmu, rozhýbat své výtvarné nápady a vyzkoušet si nový způsob kreativního vyjadřování.
 
V kavárně kina Dlabačov pak můžete navštívit celodenní HOGO FOGO Břevnovský Jarmark, kde se setkáte s módou, šperky, designem, ručně vyrobenými drobnostmi a vůbec se spoustou drobných radostí, které si budete moci zakoupit a odnést domů. K tomu si popovídáte s přáteli nad šálkem výborné kávy z dlabačovské kavárny.
 
Na závěr byste si neměli nechat ujít experty na ženskou a mužskou problematiku: Ester Kočičkovou a Dominika Heřmana Lva, živě v jedinečné Stand-up Show, připravené speciálně pro Dlabačov. Vintage after party s dýdžejem Tea Jay Ivem, který má svůj pořad Vintage Cool Party na Radiu 1, bude završením celodenní oslavy 2. narozenin pražského kina Dlabačov. Jak říkají Homolkovi: „TOHLE BUDE VELKÝ HOGO FOGO!“
 
Program:
11:00 Břevnovský jarmark (kavárna)
13:00 Pojďte pane, budeme si hrát (filmové pásmo)
14:00 Workshop animovaného filmu pro děti (kavárna)
14:30 Po strništi bos (Česká filmová novinka)
16:30 Ecce Homo Homolka (Česká filmová klasika)
18:00 Hogo Fogo Homolka (Česká filmová klasika)
20:00 Stand-up show – Ester Kočičková a Dominik Heřman Lev
22:00 Homolka a Tobolka (Česká filmová klasika)
22:00 Tea Jay Ivo – vintage after party (kavárna)
 
Vstupenky na jednotlivá filmová představení můžete zakoupit za symbolickou cenu 50 Kč a na Stand Up Show za 100 Kč na www.dlabacov.cz
 
Kde?
Vstup přímo za hotelem Orea Pyramida, ulice Bělohorská 24. Dostupné tramvají č. 22, 23, 25 a 97/ Bus 143 a 194 (zastávka Malovanka) nebo autobusem 149 (zastávka Pod Královkou).
Kino Dlabačov bylo po třináctileté rekonstrukci nově otevřeno v roce 2015. V poslední době jsou klasická kina stále populárnější, protože přinášejí lákavou protiváhu jednotvárné kultuře multiplexů. Kino s kavárnou a divadelní scénou Dlabačov tak navázalo na svá nejslavnější léta.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.