Share |

ZKUS JE, SDÍLEJ & VYHRAJ. SOUTĚŽ S NOVÝMI DŽÍNY LEVIS

foto LEVIS

Kolikrát můžeš udělat něco poprvé? Co si zkusit roli modelky? Poprvé nebo alespoň jednou v životě se nechat dokonale nalíčit a učesat od profesionálek, které spolupracují třeba s časopisem Elle. Stačí, když se zapojíš do soutěže s novou kolekcí dámských džínů Levi's®.
 
Zachyť své první okamžiky v nových leviskách z řady 700. Prostě zajdi do některého z obchodů, vyzkoušej je a vyfoť se. Džíny si kupovat nemusíš, i když asi neodoláš. :)
Důležitý je co nejoriginálnější styling. Foto nasdílej na facebook Levi’s® a také na svůj, krátce popiš, co prvního bys v nových džínách podnikla, a přidej hashtag #LadiesInLevis. Buď kreativní, protože porota vybere ty nejzajímavější a nejnápaditější příspěvky. Soutěž probíhá od pondělí 14. září do neděle 18. října 2015. Nejlepších 10 vyhraje profesionální focení a 20 džínovou bundu, kterou si může nechat doladit cvočky, nášivkami i výšivkami v některém z Levi’s® Tailor Shopů. Podrobnosti najdeš tady: www.levi.com/CZ/en_GB/ladiesinlevis
Pokud se nechceš zapojit do soutěže, tak přijď ty nové levisky aspoň vyzkoušet. Jsou totiž… dokonalé. Příjemné a pohodlné a sexy a… Řada 700 je z nejmodernějšího strečového denimu, který se nevytahuje, takže na povolená kolena můžete zapomenout. Prostě se v nich budeš cítit se skvěle a vypadat ještě líp. Vyber si svoji barvu a střih – nejvíc sexy jsou Super Skinny 710, které maximálně obepínají postavu; Skinny 711 jsou o malinko volněji střižené. Džíny 721 High-Rise Skinny s jejich úzkým střihem a vyšším pasem milují progresivní holky, třeba blogerky; méně upnuté džíny 712 Slim představují nadčasovou eleganci. Dalším kouskem jsou džíny 714 Straight s neutrálním rovným střihem a džíny Bootcut s označením 715 lichotí postavě a opticky prodlužují nohy.
Pro inspiraci se podívej, jak nové levisky Super Skinny zkombinovala Nicole z blogu A Cup Of Style: http://www.acupofstyle.com/2015/09/ladiesinlevis.html
Prostě se ukaž jako #LadiesInLevis!
 
www.youtube.com/watch?v=dSi0fJq0wKI
 
 
levi.com
facebook.com/levis
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.